5.000 TL kablosuz klavye ve mouse önerisi

Bütçe
5000
Claw tutus icin V8, Palm tutus icin V6:

Bu konudaki yollari izlerseniz 950 lira cashback donusu oluyor. Yani 4550 liraya geliyor.

Claw tutus icin v8, palm tutus icin v6:

Bu konudaki yollari izlerseniz 950 lira cashback donusu oluyor. Yani 4550 liraya geliyor.

Hocam ben 40klık şey aldım bana bonus gelmedi cashback.

Hocam ben 40klık şey aldım bana bonus gelmedi cashback.

Nasıl alacağım bonusu.

V8 için Pençe, V6 için ise tutar:

Bu yayınları izlerseniz 950 lira para karşılığında oluyor. Yani 4550 liraya geliyor.

Mad 60HE veya 68 nasıl reis bu attığında güzel.

Mad 60HE veya 68 nasıl reis bu attığında güzel.
Rezil klavye hocam. Malzeme kalitesi yerlerde, noname rezalet bir mcu kullanıyor. Illaki manyetik olsun diyen kisilere bile onermiyoruz. MCHOSE ACE 60 PRO ve AKKO Fun 60 Pro cok daha iyi secenekler manyetik tarafinda. Bu butcedeki manyetikler malzeme kalitesi ve yazma hissiyati olarak mekaniklerden geride. Attiklarimi alin gecin.

Madlions klavyeler çöp sakın alma.

Bende VAE bayağı iyi 2-3 ay oldu.

Rezil klavye hocam. Malzeme kalitesi yerlerde, noname rezalet bir mcu kullanıyor. Illaki manyetik olsun diyen kisilere bile onermiyoruz. MCHOSE Ace 60 Pro ve Akko fun 60 Pro cok daha iyi secenekler manyetik tarafinda. Bu butcedeki manyetikler malzeme kalitesi ve yazma hissiyati olarak mekaniklerden geride. Attiklarimi alin gecin.

Bende MAD68 var ileride EZ63 ile deiştireceğim.

Rezil klavye hocam. Malzeme kalitesi yerlerde, noname rezalet bir mcu kullanıyor. Illaki manyetik olsun diyen kisilere bile onermiyoruz. MCHOSE Ace 60 Pro ve Akko fun 60 Pro cok daha iyi secenekler manyetik tarafinda. Bu butcedeki manyetikler malzeme kalitesi ve yazma hissiyati olarak mekaniklerden geride. Attiklarimi alin gecin.

Hocam kulaklıktan anlar mısınız?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı