5.000 TL kaplaması yapışkan olmayan mouse önerisi

Bütçe
5000

adnanvo

Kilopat
Merhaba,

Öncelikle mouse tutuş şeklim, bileğim sabit gerekmedikçe hareket ettirmiyorum. Ama bileğimi sağa sola doğru çeviriyorum (kolumu hareket ettirmiyorum), ileri geri hareketlerde ise mouse'u parmaklarımla ileri doğru ittiriyorum, avucumu fareden dinlendiriyorum normal zamanda. Bu tutuşa ne diyorlar bilmiyorum.

ATK A9 Plus aldım, fakat üstündeki kaplama bu ileri geri ittirme sırasında avuç içime temas ettiğinde yapışıyor. Örneğin 2 yıldır Model I kullanıyorum, böyle bir sorunla karşılaşmadım. G502, Pulsefire Haste'de de mouse elime yapışmıyor.

Pulsefire Haste'in şekli aslında iyi fakat zemin ile arası az olduğundan elim ileri geri hareketlerde arasına sıkışıyor, kırmızı ile belirttiğim alan G102, Model I gibi yüksek olan bir fare aradım fakat bulamadım.

1757577725837.png

Şuan tüm firmaların hepsinde bir kaplama olduğuna dair bilgiler bulunuyor. Kaplama olmayanlar da sanırım en basit modeller.

Teşekkürler.

Merhaba,

Öncelikle mouse tutuş şeklim, bileğim sabit gerekmedikçe hareket ettirmiyorum. Ama bileğimi sağa sola doğru çeviriyorum (kolumu hareket ettirmiyorum), ileri geri hareketlerde ise fareyi parmaklarımla ileri doğru ittiriyorum, avucumu fareden dinlendiriyorum normal zamanda. Bu tutuşa ne diyorlar bilmiyorum.

ATK A9 Plus aldım, fakat üstündeki kaplama bu ileri geri ittirme sırasında avuç içime temas ettiğinde yapışıyor. Örneğin 2 yıldır model ı kullanıyorum, böyle bir sorunla karşılaşmadım. G502, PulseFire Haste'de de mouse elime yapışmıyor.

PulseFire Haste'in şekli aslında iyi fakat zemin ile arası az olduğundan elim ileri geri hareketlerde arasına sıkışıyor, kırmızı ile belirttiğim alan G102, model ı gibi yüksek olan bir fare aradım fakat bulamadım.

Eki Görüntüle 2572298

Şu an tüm firmaların hepsinde bir kaplama olduğuna dair bilgiler bulunuyor. Kaplama olmayanlar da sanırım en basit modeller.

Teşekkürler.

WAIZOWL OGM Pro v2 Typo Wave Gaming Mouse kesinlikle bunu öneririm kaplaması inanılmaz.

WAIZOWL OGM Pro v2 Typo Wave Gaming Mouse kesinlikle bunu öneririm kaplaması inanılmaz.
Öneriniz için teşekkürler fakat arka tarafı eskiden kullandığım mm530'a çok benziyor. Yukarda da belirttiğim gibi, fotoğrafta kırmızıyla işaretlediğim gibi bu şekilde direkt zemin ile birleşen mouseları kullanamıyorum elim mousepad ve mouse arasına sıkışıyor kullanış tarzımdan ötürü.
1757580752826.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı