Öneri için teşekkür ederim, fishtank / akvaryum kasa düşünmüyorum. Çift kule D15 hava soğutucuyla kullanabileceğim klasik siyah bir kasa bakıyorum.Corsair 3500x bakabilirsin.
Valla çok zahmet oldu sana, ellerine sağlık, resmen liste yapmışsın.Öyleyse bunlara bakabilirsin: Asus Tuf GT501,XPG Battlecrusier, NZXT H7 Flow, MSI MAG Forge 320R (soğutucu sıgarmı diye kontrol etmen gerekebilir), NZXT H5 Flow (yine soğutucu için kontrol etmen iyi olur), Corsair Frame 4000D.
Hepsinin linklerinide bırakayım:
Asus Tuf GT501:
Asus TUF GT501VC E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Asus TUF GT501VC E-ATX Oyuncu Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
NZXT H5 Flow:
Corsair Frame 4000D:
MSI MAG Forge 320R:
H7 Flow 2022:
H7 Flow 2024:
XPG Battlecrusier:
Adata XPG Battlecruiser Siyah BATTLECRUISER-BKCWW Led Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Adata XPG Battlecruiser Siyah BATTLECRUISER-BKCWW Led Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Adata XPG Battlecruiser Siyah BATTLECRUISER-BKCWW Led Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 4.451,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Verdiğim listede benim en beğendiklerim Corsair Frame 4000D ve XPG Battlecrusier modelleri.Valla çok zahmet oldu sana, ellerine sağlık, resmen liste yapmışsın.
Tuf 501 - göze hitap etmedi. Önü kapalı gibi. 302 modeline de bir bakayım.
H5 Flow - 165mm soğutucu yüksekliği destekliyormuş. Yoksa güzel duruyor. Önü kapalı H510i kullanmıştım, malzemesi güzeldi
Frame 4000d - 170 mm demesine rağmen reddit youtube vs baktım 175mm civarı destekliyor galiba. Lexar Thor 32GB DDR5 (40mm yükseklik) ramlerle d15 kasaya sığmış. Ben Fury non-RGB 64GB DDR5 (34,9mm yükseklik) sığarmı diye düşünüyordum Görüntüsü ve tasarımıda hoşuma gidiyor. Sepete ekledim.
H7 Flow 2022 uygun fiyatlı bir satıcı var sadece beyazı var, biraz satıcının yorumları negatif gibi. yorumları güzel kasanın.
H7 Flow 2024- Güzel duruyor ama 6000+ fiyatı, var acaba 4000d frame (amazonda 4200 fiyat) üstüne değermi performans olarak. Bütçe olarak aslında sıkıntı yok yukarı doğru ama harcayasımda gelmiyor kayda değer bir performans farkı yoksa.
XPG Battle Cruiser biraz inceleyeyim, XPG ürünlerini beğeniyorum.
Aslında baktıklarımdan biraz 4000d frame (fansız) ve Lian Li 216 arasında kaldım gibi. Fiyatları çok yakın 4200TL vs 4500TL. 4000d tam aradığım klasik tasarımda. Lian Li fanlarını sevemedim RGB, ses vs. Büyük ihtimal alırsam aldığım gibi sökerim fanları. Keşke fansız modeli olsaymış, özellikleri güzel duruyor, çok övmüşler.
MSI bakmadım bayağı kızgınım MSI Türkiye ye.
Valla Frame 4000d görüntü özellik beğendim. Kasa malzeme kalitesinden kaçmadılarsa aradığım kasa gibi. NZXT seviyorum normalde saç kalitesi vs güzel oluyor ama yani fiyatı içime sinmedi birde kasanın içinde ışıklı bir şey olmayacak, görünmeyecek bile ama 2024 versiyonu bir garip olmuş sanki kasanın altı yok gibiVerdiğim listede benim en beğendiklerim Corsair Frame 4000D ve XPG Battlecrusier modelleri.
H7 Flow güzel kasada niye ise bir türlü ısınamadım şu kasaya.