5.000 TL klavye ve mouse önerisi

bygra1

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba klavye ve mouse almayı düşünüyorum. İkisine kablosuz almak istiyorum. Su anlik klavye tarafında hiçbir fikrim yok ama mouse tarafında Ajazz AJ179PRO düşünüyorum. İyi midir? 2000 TL falan olması fiyatı lazım klavye olarak dedğim gibi hiçbir fikrim yok ama %75'lik bir klavye istiyorum. Ne büyük ne küçük. Coğu F1, F2 tuşları olsa yeter. Önerilerinizi bekliyorum.

Kısaca.

Ekipmanları kablosuz almayı düşünüyorum.

Düşündüğüm mouse: Ajazz AJ179 Pro.

Klavye tarafında %75'lik bir klavye düşünüyorum ve rappid trigger vs özellikler önceliğim.

Hocam 1K artacak kadar bütçem yok maalesef, ajaz kötü mü?

Kötü değil ama F/P oranı çok kötü. Fiyatını hak etmiyor.
Buna ve G75 Pro'ya bakabilirsiniz.

Kötü değil ama F/P oranı çok kötü. Fiyatını hak etmiyor.
Buna ve G75 Pro'ya bakabilirsiniz.

Anladım Ajazz al miyim o zaman bayağıdır aklımdaydı ama fazla bilgim yoktu teşekkürler G75 Pro yerine kablosuz olarak 8K Hz destekleyen klavyeler var mı?

Var ama klavye de 8K Hz önemli değil. Ayrıca olan modeller 1K Hz olanlardan kalitesizler.

Anladım. Hocam açıkçası klavyenin tuş renklerini beğenmedim. Biraz da o yüzden hosuma gitmedi 8K önemli değilse baska bildiğiniz klavye var mı? Siyah veya siyah+kırmızı düşünüyorum

Son düzenleme:
Anladım. Hocam açıkçası klavyenin tuş renklerini beğenmedim. Biraz da o yüzden hosuma gitmedi 8K önemli değilse baska bildiğiniz klavye var mı?

Bu olabilir güzel klavyedir malzeme kalitesi yanlış bilmiyorsam G75 Pro'dan iyi. Artı olarak ses düğmesi de var.

Bu olabilir güzel klavyedir malzeme kalitesi yanlış bilmiyorsam G75 Pro'dan iyi. Artı olarak ses düğmesi de var.

Bu daha güzelmiş rappid trigger falan varsa alayım. Yokmus hocam şimdi baktım bütceyi 6K yapsak bir şey değişir mi :(

ayrıca şimdi fark ettim aj159 apex 2.000tlye düşmüş alınır mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı