5.000 TL manuel vites direksiyon seti önerisi

Bütçe
5000

Rüzgaradam

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar zaten fazla kullanmayacağım ama kaliteli bir direksiyon seti olsun. Manuel olması şart. 3 yıldız üstünde olsun yeterli.

Sıfır alman imkansız, 2. el baktım o da imkansız.

O fiyata seni tatmin edicek ve ilerde sıkılıp satıcağın bir şey alamassın yani direk satamassın şuan en düşük seviye g29 o bile iyi bir set değil başlangıç seviyesinde bir set. Logitech momo var çok eski ama manuel değil. Ya bütçeni arttıracaksın yada almıyacaksın yapıcak bir şey yok.

Hocam veletler için satılan trendyol da olanlar da olur

Ne olursa olsun manuel olmalı

Elindeki paranı öyle şeyler için harcama 1-2 gün oynarsın bu nasıl direksiyon hiç bir şeyi yok dersin kaldırırsın bir kenara tavsiye etmem hassasiyet vs hiç bir şey yok onlarda.

Elindeki paranı öyle şeyler için harcama 1-2 gün oynarsın bu nasıl direksiyon hiç bir şeyi yok dersin kaldırırsın bir kenara tavsiye etmem hassasiyet vs hiç bir şey yok onlarda.
Hocam ne önerirsiniz zaten yaşım küçük sadece ETS2 oynarım ya da Horizon falan. Şimdi ben biraz arada sıkışıyorum alıp memnun olmak var bir de sıkılıp nefret etmek var. Yani aileme de danışsam psikolojik olarak sinirli oluyorum hep bu tür işlerde. Siz ne söylerseniz öyle yapacağım.

Dediğin tarz ürünleri daha önce hiç kullanmadım hepsi aynıdır diye düşünüyorum kalite olarak. Öyle bir şey alırsan büyük ihtimal 2. dediğini yapıcaksın onuda şimdiden söyliyim. 2. El alsan daha mantıklı olur rastgele bir marka alabilirsin.
2. El T80 bulabilirsen al en azından tatmin eder diğer ürünlere göre ama bulamassan rastgele bir markanın alabilirsin hepsinin kalitesi aynıdır.

Rampage V902 Oyuncu Direksiyon Seti PC Uyumlu 3 Pedallı Oyuncu Direksiyonu ( Sadece Pc Uyumlu ) - Fiyatı, Yorumları bu nasıldır

Bu bütçede alacağınız setten pek bi'şey beklememenizi tavsiye ederim. Hayal kırıklığı yaşarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…