Shel_by Kilopat Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 422 19 Ocak 2021 #1 Selamûn aleyküm, kendim bilgisayar toplayacağımdan değil de, şu anki kurla nasıl bir fiyat performans sistem toplanıyor? Diye merak ettiğimden bu konuyu açıyorum. Konu belli 5.000 tl’na en iyi toplayabildiğiniz sistemi toplayabilir misiniz?
Selamûn aleyküm, kendim bilgisayar toplayacağımdan değil de, şu anki kurla nasıl bir fiyat performans sistem toplanıyor? Diye merak ettiğimden bu konuyu açıyorum. Konu belli 5.000 tl’na en iyi toplayabildiğiniz sistemi toplayabilir misiniz?
WoLeRm Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 4.099 Makaleler 11 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ocak 2021 #2 Pollux APU PRO - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemcisine sahip Neo Apu Pro oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com Kendinize göre özelleştirin. @Samotne Ciasteczka.
Pollux APU PRO - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemcisine sahip Neo Apu Pro oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com Kendinize göre özelleştirin. @Samotne Ciasteczka.