Arkadaşlar hepinize merhabalar. Günlerdir PC toplama videoları izleyip forumlara bakıyorum. Yaş ve bilgi olarak çok uzak kaldığımı fark ettim. Maddi olarak çok açılamayacağım için dahili bir ekran kartı olan sistem toplamak istiyorum.
Son çıkan oyunları zaten beceremem ama hard Truck oyunundan kalma bir ETS şoförüyüm diyebilirim. Bu oyunu orta seviyede 35 40 FPS'de oynasam bana yeterli. 4 yaşında bir oğlum var, belki o da ileride oyunlar oynamak isteyebilir. Bu sebeple ekran kartını maddi durumlar nedeniyle daha sonra alabileceğim.
Monitör olarak HP'nin 24 inç ekranını iş yerinde kullanıyorum ve çok beğendim, fiyatı 985 TL. Monitör olarak onu alsam bana 4000 TL bütçe kalıyor. Bu bütçe ile hem EBA, hem internet, hem de yer yer eski oyunlarla birlikte DotA2, belki oglumdan dolayı oynayabilecek seviyede PUBG gibi oyunları oynamak için fotoğrafını ekledigim sistem hakkında fikrinizi alabilir miyim? Sonuna kadar okuyan herkese çok teşekkür ederim. Intel kurdum, bu da AMD hakkindaki bilgisizligimden. AMD daha iyi ise bu fiyat seviyelerinde yardımınızı beklerim. RAM ve M.2 SSD'yi ileriye dönük bir PC olması amacıyla almak istedim. Teşekkürler.
Ögrenebildigim kadarıyla kurduğum sistem.
i5 10400 işlemci (UHD 630 ekran kartı)
MSI H410 PRO-a board ( M.2 desteklediği için)
2x8 16 GB RAM ( alabiliyorken 16 alayım)
Samsung 250 GB M.2 NVMe SSD.
Dark Raider 500W kasa (bilgisayar çok güç tuketmedigini düşünüp kasa+PSU takım olan uygun fiyatlı bir kasa seçtim).
Toplam 4498 TL tutuyor. Bu fiyat için bu istem uygun mudur arkadaşlar? Teşekkür ederim.
Ürünler bunlar arkadaşlar.