Beyaz bir monitör arıyorum bu ikisini arasında kaldım. Bir kronik sıkıntıları var mı veya başka önerilecek monitörler var mıdır? İlk monitör 3800TL(bütçe: 5000TL)
Beyaz alma isteğinizden vazgeçin bence. Bu fiyat bandında kat kat daha iyi panele sahip siyah monitörler var.Beyaz bir monitör arıyorum bu ikisini arasında kaldım. Bir kronik sıkıntıları var mı veya başka önerilecek monitörler var mıdır? İlk monitör 3800TL(bütçe: 5000TL)
Beyaz bir monitör arıyorum bu ikisini arasında kaldım. Bir kronik sıkıntıları var mı veya başka önerilecek monitörler var mıdır? İlk monitör 3800TL(bütçe: 5000TL)
Fiyatını hak etmeyen modele o kadar para vereceğine bunu al daha iyi illa beyaz şart ise tabii. PHILIPS EVNIA 24M2N3201A 23.8" 180Hz 0.5ms HDMI DP Adaptive Sync Pivot HDR10 FHD IPS Beyaz Gaming Monitör | ITOPYABeyaz bir monitör arıyorum bu ikisini arasında kaldım. Bir kronik sıkıntıları var mı veya başka önerilecek monitörler var mıdır? İlk monitör 3800TL(bütçe: 5000TL)
Beyaz alma isteğinizden vazgeçin bence. Bu fiyat bandında kat kat daha iyi panele sahip siyah monitörler var.
Fiyatını hak etmeyen modele o kadar para vereceğine bunu al daha iyi illa beyaz şart ise tabii. PHILIPS EVNIA 24M2N3201A 23.8" 180Hz 0.5ms HDMI DP Adaptive Sync Pivot HDR10 FHD IPS Beyaz Gaming Monitör | ITOPYA
Markayı boş ver sen.Öneriniz var mı renk fark etmeden.
Philips markasını pek bilmiyorum klavye ve mouse beyaz istediğimden siyah monitörün kötü durabileceğini düşünmüştüm.
Öneriniz var mı renk fark etmeden.
Philips markasını pek bilmiyorum klavye ve mouse beyaz istediğimden siyah monitörün kötü durabileceğini düşünmüstüm.
Markayı boş ver sen.
Modele güven sadece.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.