5.000 TL mouse önerisi

kiwotsukete

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd r9 7900x Corsair Vengeance 64 GB (2x32) 5200 MHz DDR5 CL40 gigabyte b650m s2h Asus tuf rx7600 xt 16 gb oc NZXT C850 Gold PA-8G1BB-EU 850 W Power Supply Kingston KC3000 SSD 1 TB Cooler Master MasterBox TD500 V2 TD500V2-KGNN-S00 ARGB Fanlı Siyah E-ATX Oyuncu Kasası Rampage Helios C17 Siyah ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Asus XONAR SE 5.1 Ses Kartı
5k civarı bütçem var Ninjutso Sora V2 almayı düşünüyordum, biraz araştırınca aynı fiyatlara daha iyi sensörlü mouseler olduğunu gördüm.

ATK Blazing Sky duckbill Wireless mouse. Gibi.
Bu sensör farklarının çok bir etki etmediğini de biliyorum ama aklıma takıldı. CS oynuyorum, claw tutuyorum, elim 18 cm.

Son düzenleyen: Moderatör:
5k civarı bütçem var Ninjutso Sora V2 almayı düşünüyordum, biraz araştırınca aynı fiyatlara daha iyi sensörlü mouseler olduğunu gördüm.

ATK Blazing Sky duckbill Wireless mouse. Gibi.
Bu sensör farklarının çok bir etki etmediğini de biliyorum ama aklıma takıldı. CS oynuyorum, claw tutuyorum, elim 18 cm.

ATK Blazing Sky Duckbill Wireless Mouse Waizowl OGM Cloud XS Wireless Mouse Hitscan Hyperlight Wireless Mouse Lamzu Atlantis Mini [Champion Edition] Mouse

Viper 1 ay sonra tekerleği bozuluyor çalışmıyor. GPX'in kasası rezalet ötesi beyazları sararıyor.

Lamzu Atlantis Mini [Champion Edition] Mouse https://wraithesports.com/products/...ducts/atk-blazing-sky-duckbill-wireless-mouse

Viper 1 ay sonra tekerleği bozuluyor çalışmıyor. GPX'in kasası rezalet ötesi beyazları sararıyor.

Ben Superligth 1 kullandım beyazı, sararma yok sonra Maya aldım kasası gıcırdadı iade ettim hemen

Vv3 pro suan o fiyata bariz en iyi fare.

Ben Superligth 1 kullandım beyazı, sararma yok sonra Maya aldım kasası gıcırdadı iade ettim hemen

Vv3 pro suan o fiyata bariz en iyi fare.
Scroll wheel bozuluyor Razer'ların kroniği bu şu an razerlarda V4 Pro dışında sağlam adam akıllı bi faresi yok.

Scroll wheel bozuluyor Razer'ların kroniği bu şu an Razer'larda V4 Pro dışında sağlam adamakıllı bir faresi yok.

O bahsettiğin Razer scroll sorunu Dav 3, VV2 Pro farelerinde var, VV3 Pro scroll endoker olarak farklı.

Sende yoksa kimsede yoktur ya tamam. Kusura bakma.

Ben öyle bir şey demedim, belki adam beyazını almayacak?

O bahsettiğin Razer scroll sorunu Dav 3, VV2 Pro farelerinde var, VV3 Pro scroll endoker olarak farklı.

Ben öyle bir şey demedim, belki adam beyazını almayacak?
VV3 hakkında bi ton şikayet var, optik scroll wheel V4te geldi sadece o kronik değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• NNUE

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı