Intel i5 10400F sistemim için en fazla 5.000 TL civarında NVIDIA ekran kartı ihtiyacım doğdu. GTX 1650'yi gözüme kestirdim ama performansından emin değilim. 'hard' oyuncu değilim 1080P'de üzmese yeterli.
Şu an AMD R9 380 kullanıyorum OpenCV görüntü analizi için CUDA kullanmam da gerek o yüzden NVIDIA şart diyebilirim.
Her şeyi ultrada oynama gibi bir amacınız yoksa 1650 üzmez. Bir arkadaş 1650 ile dying light 2 , days gone, rdr2 , cp77 gibi oyunları bile rahatça oynayabiliyor. Bunları bile oynatan bir kart çok ağır olmayan oyunları rahat rahat oynatır.
Her şeyi ultrada oynama gibi bir amacınız yoksa 1650 üzmez. Bir arkadaş 1650 ile dying light 2 , days gone, rdr2 , cp77 gibi oyunları bile rahatça oynayabiliyor. Bunları bile oynatan bir kart çok ağır olmayan oyunları rahat rahat oynatır.
Yok hocam orta ayarlarda 1080p akıcı görüntü bana yeterli. CP2077 hariç RDR2 gibi oyunları orta ayarlarda 30-40 FPS'de mevcut kartımla oynuyorum zaten. Yine de emin olamadım danışmak istedim. 10xx serisinden sonra Nvidia'yı takip edemedim
Bu daha iyi olur tabi hocam. Geçen sene 1660 Super niyetim vardı zaten Super olmasa da 1660 kısmını tuttururum en azından. Çok mümkün görünmese de bakalım bütçeyi nereye kadar zorlayabilirim. Teşekkür ederim.