Hocam sıfır ses mi istiyorsun yoksa hafif tok bir ses seni rahatsız eder mi?5000 TL bütçem var. Sessiz, mekanik, kaliteli, uzun ömürlü ve RGB aydınlatmalı bir klavye arıyorum. %60 veya %75 vb küçük boyutlarında olması tercih sebebim.
İstediğim özellikler:
Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim!
- Kaliteli ve uzun ömürlü olması.
- Sessiz çalışması.
- RGB aydınlatmasının güçlü olması.
- Güzel bir tasarıma sahip olması.
Hocam sıfır ses mi istiyorsun yoksa hafif tok bir ses seni rahatsız eder mi?
Bir de tercih ettiğin bir renk var mı?
Hocam sıfır ses mi istiyorsun yoksa hafif tok bir ses seni rahatsız eder mi?
Bir de tercih ettiğin bir renk var mı?
Custom klavyelerin switchleri gayet tok sesli ve etraftakileri rahatsız edeceğini sanmıyorum ama yine de sıfır ses istiyorsan silent switch ile halledilir. O yüzden tavsiyem şu yöndeSes olarak bende bilimiyorum hocam şu ana kadar membran klavyeler kullandığım için ama. Ama sesi yüksek olmasın yakın çevredeki insaları rahatsız edecek kadar sesli olmasın.
Custom klavyelerin switchleri gayet tok sesli ve etraftakileri rahatsız edeceğini sanmıyorum ama yine de sıfır ses istiyorsan silent switch ile halledilir. O yüzden tavsiyem şu yönde.
Mağaza sayfası - bütün ürünler burada
ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’dewww.gaming.gen.tr
MCHOSE Z75S %75 RGB Kablosuz Hotswap Turuncu - Mavi Mekanik Gaming Klavye (MC-Z75S-7)
Alüminyum üst kapak kullanan Z75S, yüksek hassasiyet ve üstün dokunma kalitesi sağlayan şık, tek parça bir tasarıma sahiptir.www.gaming.gen.tr
ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’dewww.gaming.gen.tr
Buradaki tüm klavyelerin sesi gayet hoş ve rahatsız edeceğini düşünmüyorum. Yine de siz veya çevrenizde rahatsız olanlar olursa paranın kalanıyla silent switch alıp sorunu halledersiniz.
Hocam kalite olarak hepsi birbirine yakın, öyle çok büyük farkları yok yani. O yüzden hangisi zevkine uyuyorsa alabilirsin.Sizce bunlardan en iyisi hangisi hocam kalite olarak.
Hocam kalite olarak hepsi birbirine yakın, öyle çok büyük farkları yok yani. O yüzden hangisi zevkine uyuyorsa alabilirsin.
Membran klavyeden aşırı fazla da değil hocam. Rahatsız etmeyecek seviyede diyebilirim, hatta hoşunuza bile gider belki. Yine de dediğim gibi sesi sizi rahatsız ederse daha sonrasında silent switch alıp klavyeye onları takarsınız, zaten takması basit bir işlem. Silent switchler ile sıfır ses kullanırsınız.Peki hocam red switch, brown ya da bahsetiğniz Custom switch klavyelerini sesi ortalama membran bir klavyeden daha mı yüksek. Yüksekse ne kadar yüksektir?
Hocam kalite olarak hepsi birbirine yakın, öyle çok büyük farkları yok yani. O yüzden hangisi zevkine uyuyorsa alabilirsin.
Gayet güzel klavye, özellikle tactile switch istiyorsan bu modeli tercih edebilirsin.Hocam Selam,
Aşağıdaki model için ne düşünüyorsun. Tavsiye eden çok fazla kişi gördüm.