5.000 TL sessiz mekanik klavye önerisi

Bütçe
5000 TL

IGuard

Decapat
Yer
Mardin
Daha fazla  
5000 TL bütçem var. Sessiz, mekanik, kaliteli, uzun ömürlü ve RGB aydınlatmalı bir klavye arıyorum. %60 veya %75 vb küçük boyutlarında olması tercih sebebim.

İstediğim özellikler:
  • Kaliteli ve uzun ömürlü olması.
  • Sessiz çalışması.
  • RGB aydınlatmasının güçlü olması.
  • Güzel bir tasarıma sahip olması.
Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim!

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sıfır ses mi istiyorsun yoksa hafif tok bir ses seni rahatsız eder mi?
Bir de tercih ettiğin bir renk var mı?

Bir de arkadaşlar mekanik klavye membran klavyelerden çok daha mı sesli yani ben red swtich yada brown bir klavye alırsam ses olarak yakın çevredeki insanları çok rahatsız eder mi? Eğer öyleyse membran klavye alacağım herhalde.

Renk siyah olması gerek çünkü tüm ekimpanlarım siyah beyaz olursa kötü olur ama eğer çok iyise beyaz versiyonu beyazda olabilir.

Ses olarak bende bilimiyorum hocam şu ana kadar membran klavyeler kullandığım için ama. Ama sesi yüksek olmasın yakın çevredeki insaları rahatsız edecek kadar sesli olmasın.

Ses olarak bende bilimiyorum hocam şu ana kadar membran klavyeler kullandığım için ama. Ama sesi yüksek olmasın yakın çevredeki insaları rahatsız edecek kadar sesli olmasın.
Custom klavyelerin switchleri gayet tok sesli ve etraftakileri rahatsız edeceğini sanmıyorum ama yine de sıfır ses istiyorsan silent switch ile halledilir. O yüzden tavsiyem şu yönde

Buradaki tüm klavyelerin sesi gayet hoş ve rahatsız edeceğini düşünmüyorum. Yine de siz veya çevrenizde rahatsız olanlar olursa paranın kalanıyla silent switch alıp sorunu halledersiniz.

Sizce bunlardan en iyisi hangisi hocam kalite olarak.

Hocam kalite olarak hepsi birbirine yakın, öyle çok büyük farkları yok yani. O yüzden hangisi zevkine uyuyorsa alabilirsin.

Peki hocam red switch, brown ya da bahsetiğniz Custom switch klavyelerini sesi ortalama membran bir klavyeden daha mı yüksek. Yüksekse ne kadar yüksektir?

Peki hocam red switch, brown ya da bahsetiğniz Custom switch klavyelerini sesi ortalama membran bir klavyeden daha mı yüksek. Yüksekse ne kadar yüksektir?
Membran klavyeden aşırı fazla da değil hocam. Rahatsız etmeyecek seviyede diyebilirim, hatta hoşunuza bile gider belki. Yine de dediğim gibi sesi sizi rahatsız ederse daha sonrasında silent switch alıp klavyeye onları takarsınız, zaten takması basit bir işlem. Silent switchler ile sıfır ses kullanırsınız.

Hocam kalite olarak hepsi birbirine yakın, öyle çok büyük farkları yok yani. O yüzden hangisi zevkine uyuyorsa alabilirsin.

Hocam Selam,

Aşağıdaki model için ne düşünüyorsun? Tavsiye eden çok fazla kişi gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…