5.000 TL sessiz mekanik klavye önerisi

Bütçe
5000 TL
Gayet güzel klavye, özellikle tactile switch istiyorsan bu modeli tercih edebilirsin.

Eki Görüntüle 2508815

Evet, görünüm olarakta zaten bu modelini daha çok beğenmiştim.

Fakat klavyeyi daha çok hatta neredeyse sadece CS2 oynamak için kullanacağım. Bu durumda manyetik switch büyük bir avantaj mıdır sence? Değilse M1 V5 ile devam edeceğim, evetse manyetik klavye tavsiyelerine açığım.

Bana göre aşırı büyük bir avantajı yok. Hiç yok demiyorum ama abartılacak seviyede de değil. Tabi yine isteyen kullanabilir, tercih meselesi. Eğer manyetik klavye almayı düşünüyorsan bütçe belirterek konu açarsan forumdaki arkadaşlar yardımcı olur hocam.

Hocam bu manyetik klavyelerinin işlevi nedir normal mekanik klavyelere göre ve benim almam mantıklı mı bu klavyeyi? ben klavyeyi bazen iş için bazen de oyun için kullanacağım kısacası standart bir PC kullanıcısıyım.

FPS oyunlarında bir miktar avantaj sağlıyor ama aşırı büyük artıları olduğunu düşünmüyorum, tercih meselesi tabi.

Sürekli rekabetçi oynamıyorsanız normal bir mekanik klavye de gayet işinizi görür.

Kısaca oyunlarda bir miktar daha iyi performans istiyorsan manyetik daha iyi ses ve hissiyat istiyorsan mekanik derim.
Ayrıca manyetiklerin çoğunda kablosuz da olmuyor, belirteyim.

Peki hocam önerdiğniz klavyeler çoğu normal mekanik klavyeler değil mi çünkü mekanik klavyeler benim için daha uygun. Onları almayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…