5.000 TL'ye ekran kartı önerisi

yscof1eld

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bütçem 6500TL biraz daha arttırabilirim belki. Halihazırda sistemim var geliştirmek istiyorum 2. el önceliğim değil AMD veya NVIDIA fark etmez. Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Çok iyi indirimde Arc 750 en güçlü kart ama driver sıkıntısı olabilir.

Bütçem 5000TL biraz daha arttırabilirim belki. Halihazırda sistemim var geliştirmek istiyorum 2. el önceliğim değil AMD veya NVIDIA fark etmez. Teşekkür ederim.

O fiyata sıfır zor gibi. Tavsiyem 2.el Arc A750 alman olur. O fiyata en iyi performansı bu kartta alırsın. Zaten 24 ay olmasa da 20-22 ay garantili satanlar var. Ama 3060 alayım desen garantisi bitmiş ürün alacaksın ki 5000 TL'ye de 3060 zor bulursun. RX 6600 da düşünülebilir.

Çok iyi indirimde Arc 750 en güçlü kart ama driver sıkıntısı olabilir.

Hocam ben kullanıyorum. Yeni driver güncellenmesi ile kart bayağı güçlendi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçem 5000TL biraz daha arttırabilirim belki. Halihazırda sistemim var geliştirmek istiyorum 2. el önceliğim değil AMD veya NVIDIA fark etmez. Teşekkür ederim.

Hocam bence 6500 bandında bir RX 6600 XT de alabilirsiniz Arc çok F/P dürüyor ama PSU be işlemciye sıkıntı çıkarabilir koskoca AMD bile bazen bocalıyor Intel daha çok yeni işlemci ve PSU'yu öğrenebilirsek daha iyi olur.

XFX RX6600 alabilirsin bence.

Kart çok güçlü biliyorum ama destekleyen oyun sayısı vb bilemiyorum iyi diyorsanız öyledir

RTX 2. el 2000 , 3000 serilerinden alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…