hasanozkan28
Centipat
Daha fazla
Attığın modellerin üçünde de pivot özelliği yok.Bütçem 5K'ya kadar açılırım ve aklımda 165Hz ve üstü 1ms IPS oyun için monitör arıyorum ve pivot özellikte olmasını istiyorum.
Bütçem 5K'ya kadar açılırım ve aklımda 165Hz ve üstü 1ms IPS oyun için monitör arıyorum ve pivot özellikte olmasını istiyorum ama o fiyat bandına ve sorun çıkarmayacak model bulamıyorum en kötü pivot almam şu an da piyasa düşündüğüm monitör örnekleri:
AOC 23.8" 24g2spae/bk 165hz 1ms Freesync Premium Fhd Ips Gaming Monitör Fiyatı, Yorumları - Trendyol
AOC 23.8" 24g2spae/bk 165hz 1ms Freesync Premium Fhd Ips Gaming Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com MSI G24ff bunun ayağı çok uzun ama özellikleri bayağı iyi.MSI G244f 23.8" 1ms 170 Hz Flat Rapid Hdmı Dp Ips Monitör - Fiyatı, Yorumları
MSI G244f 23.8" 1ms 170 Hz Flat Rapid Hdmı Dp Ips Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
MSI G2412 23.8 1920x1080 170hz 1ms Hdmı Dp Ips Gaming Monitör - Fiyatı, Yorumları
MSI G2412 23.8 1920x1080 170hz 1ms Hdmı Dp Ips Gaming Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Başka monitör öneren var mı? Ya da bunlar arasından hangisi Gigabyte monitör düşünmüyorum. çünkü herkeste ölü piksel çıkıyor. benim arkadaşta da var ve 2 tane ekran ortası ölü piksel var. ben o riski almak istemiyorum siz başka ne monitör önerirsiniz?
Attığın modellerin üçünde de pivot özelliği yok.
Pivot istiyorsan bunlara bak.
AOC 24G2SP/BK 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 24G2SP/BK 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G2SP/BK 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.989,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Philips 24M1N3200ZA/00 23.8" 1 ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Philips 24M1N3200ZA/00 23.8" 1 ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Philips 24M1N3200ZA/00 23.8" 1 ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.199,39 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
IPS'lerde genelde oluyor. Sizde de olacaktır yüksek ihtimalle. Bende de var takmıyorum .Vallahi şu anda bu aoca bakıyordum galiba iyi monitör ışık sızması vs. var mıdır?
Ama Şimdi detaylı bakıyorum Yorumlarda Herkez Ölü piksel sorunu yazmış ben ztn riske atmak istemiyorum Napsam kararsız kaldımIPS'lerde genelde oluyor. Sizde de olacaktır yüksek ihtimalle. Bende de var takmıyorum .
Ölü piksel çıkmaması bayağı şans işi aslında. LG ya da AOC al. Aocun satıcısı Amazon. Daha güvenilir yani.Ama Şimdi detaylı bakıyorum Yorumlarda Herkez Ölü piksel sorunu yazmış ben ztn riske atmak istemiyorum Napsam kararsız kaldım
Ölü piksel çıkmaması bayağı şans işi aslında. LG ya da AOC al. AOC'un satıcısı Amazon. Daha güvenilir yani.
Tr de bulamadım ve yorumlara Ölü pikselden Sikayet etmişler ve bu amazonda yurt dışı modelleri varmış ondan ucuzAOC modelini ben de düşünüyorum ve şimdiye kadar pek kötü yorum görmedim. İstersen bir inceleme videosu izle.