5.000 TL'ye kadar 240Hz monitor önerisi

2. el Samsung Odyssey G4 ya da AOC 24G2zu bakabilirsiniz. Biraz bekleyince bu fiyatlara ilana düşüyor. Tabii yaşadığınız şehre bağlı. Şu an ilanlarda 5200-5500 arası Odyssey G4 bulunuyor değerlendirilebilir güzel monitördür.

Attığınız MSI.

Attığım MSI Monitörü 2 senedir kullanıyorum. Renkleri çevremdeki çoğu monitörden daha canlı ve realistic gösteriyor. Ghosting vs tarzıda bir problemi olmadı bence gayet F/P bir ürün

Attığım MSI Monitörü 2 senedir kullanıyorum. Renkleri çevremdeki çoğu monitörden daha canlı ve realistic gösteriyor. Ghosting vs tarzıda bir problemi olmadı bence gayet F/P bir ürün

"Duruyor"
Kullanımlar gerçeği değiştirmez.
@goldenRays' Neye güldün tam olarak?
Sizin attığınız monitör panel olarak kötü, haberini vereyim.

Son düzenleme:
"Duruyor"
Kullanımlar gerçeği değiştirmez.
@goldenRays' Neye güldün tam olarak?
Sizin attığınız monitör panel olarak kötü, haberini vereyim.
Evet farkındayım gece dikkatsizliğime geldi kusura bakmayın sizin attığınız modeli yanlış hatırlıyordum. 2. el baksa belki uygun fiyata bulur ama bu fiyata ben 180 hz Asus alırdım veya Lenovo 240hz olan da dahil şunlardan birini;

@BerkayZ87 seni monitör önermen için buraya davet ediyorum

Yotube incelemelerinde philips evnia 32m2n3200w va panel ve aoc 25g3zm va panel eşit kabul ediliyordu.
Ben Philips in monitöre özel arge yaparak evnia departmanını kurmasına ve spesifik olarak gaming-oyuncu profiline yönelmesine güvenerek evniayı aldım. Tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…