5.000 TL'ye kadar IPS monitör tavsiyesi

Bütçe
5 bin lira
5K ya kadar demişsin 400 TL çıkmaya çalış dedim. Ama zaten çıkıyorsunuz. Bu arada sisteminizi 2K Gaming'de kullanabilirsiniz 2K monitöre bütçeniz çıkar mı?
Hocam 5kya kadar kısmını moderasyon düzenledi sanırım, aslında tam bir bütçem yok bu fiyatlardaki cihazlar yeterli olur diye düşündüm. Şu an belki 2k oynayabilirim ama kısa bir süre sonra sistem 2k için yeterli kalmazsa boşuna almış olmam mı? 1080p düştüğünde de 2k cihaz ile sorun yaşayabilirsin diyenler olmuştu. Kafam karışık açıkçası.

DP kullanırsan Dahili hoparlör çalışmıyor diye biliyorum dikkat et

Dostum, mastercarda özel 750 tl indirim kodu var. Trendyoldan baksana daha ucuza denk gelebilir. Monitör tablet bilgisayar parçalarında vs güzel indirim oluyor. Ürünü belirledikten sonra bi incele akakçeye yansımıyor

https://www.trendyol.com/s/mc-campaign

Hocam eğer RX 7700 XT'en varsa ekran kartın 2K oyunlar için bence yetersiz kalır 1080p al eğer eğer kartı dğeişiceksen ileride 2 KDA alabilirsin bütçe arttırıp 2K sadece hikayeli oyunlar için iyi.

DP kullanırsan Dahili hoparlör çalışmıyor diye biliyorum dikkat et
bunu bilmiyordum mesela, teşekkürler
düzenleme: hocam araştırdım ses aktarımı da mevcutmuş hdmi gibi

Son düzenleme:

Bunu oynayacağın oyunlara bağlı diyeyim. FPS oyunlarında 1080p senin için ve sistem için iyi seçenek daha yüksek FPS'ler sunar sana. 2K da hikayeli oyunlar için ideal sana iki tane monitör bırakayım düşünürsün. Bu arada 7700 XT 2K için giriş seviyesi bir kart ama güçsüz değil 2k da da başarılı.

Ekran kartınızda DP yok mu?

Bildiğim kadarıyla DisplayPort daha net bir görüntü veriyor.
Biraz inceledim ama bilgi edinemedim, kabloyu doğrudan ekran kartına mı takıyoruz anlamadım. Çünkü anakartta dp yok.

Biraz inceledim ama bilgi edinemedim, kabloyu doğrudan ekran kartına mı takıyoruz anlamadım. Çünkü anakartta DP yok.

DisplayPort Ekran kartına takıp monitöre takıyorsun

Evet DisplayPort ses veriyormuş pardon

Benim 2 monitörümde dahili hoparlöre sahip fakat o kadar iyi ses sistemlerine sahip olduğunu düşünmüyorum normal hoparlörümde var çok sıkılırsam yatarak film izliceksem falan hep onu kullanıyorum bence monitör biraz sesleri boğuk verebilir beklentini çok yüksek tutma.

Aldığım ASUS TUF VG279QM modelini çok beğendim eski 2.monitörüm ile IPS ekranı arasında dağlar kadar fark var IPS panel üretimine göre çok değişiyor bence biraz daha zaman ayırıp düzgün bir IPS ekran üreten model bulursan onu al ben şu anki ASUS TUF'tan çok memnunum.

aslında fazla bir beklentim yok ihtiyaç durumunda idare etsin yeter gerekirse ileride hoparlör eklemesi yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…