5.000 TL'ye kadar IPS monitör tavsiyesi

Bütçe
5 bin lira
Aslında fazla bir beklentim yok ihtiyaç durumunda idare etsin yeter gerekirse ileride hoparlör eklemesi yaparım.

Güzel. Dediğim gibi alacaksan Vatan Bilgisayar MediaMarkt gibi yerleden almanı öneririm.

Güzel. Dediğim gibi alacaksan Vatan Bilgisayar MediaMarkt gibi yerleden almanı öneririm.
İnternetten alacağım bir üründe ölü pixel vb durumlarda iade süreci sorun olabileceği için mi?

Neden? Diğerlerinden ayıran nedir sizce?

Hocam sana da sorayım; neden bu diye, diğerlerinden ayıran nedir?

Son düzenleme:

Kontrast ve renk gamutu diğerlerine göre daha iyi, muadillerine göre daha iyi kısaca.
R25İ-30 alınabilir ancak fazladan parlaklık dışında artısı çok yok, o yüzden.

İnternetten alacağım bir üründe ölü pixel vb durumlarda iade süreci sorun olabileceği için mi?

1080p monitörlere göre renk gamutu ve kontrastı gayet iyi fiyatını hak ediyor. R25i de tercih edilebilir. Şahsen ben AOC'u tercih ederim.

AOC bildiğim kadarıyla distribütörü Türkiye'nin çoğu yerinde yok biraz uğraştırır seni.

Evet hocam herhangi bir sorun çıkma şeyinde internetten alınan ürünler çok uğraştırıyor ben maruz kaldım en azından şehirinin içinde bir yerden alınca çok rahat ediyorsun.

Monitörler kolay kolay bozulan şey değil. Dikkatli kullanılırsa zaten bir şey olmaz.

Öyle desen bile sorunlu olarak gelen monitör çok var.

Teknoloji şans işi. Biz burada kötü monitör önermiyoruz zaten. Ölü piksel çıkmayacak demiyorum fakat internet harici bir yerden kazıklanmak istemem. Garantisi güvenli olsun 300 500 daha vereyim alırım internetten.

Orası kesinlikle öyle internette tabii ki de daha ucuza bulabiliyorsunuz ama deneyip test edip almak falan daha güvenilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…