P pckpt Decapat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 305 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #1 Yukarıda belirttiğim gibi kablosuz mouse istiyorum. Çoğunluk Valorant, hikayeli oyunlar oynuyorum. Ne önerirsiniz? Bütçe 4-5k arası.
Yukarıda belirttiğim gibi kablosuz mouse istiyorum. Çoğunluk Valorant, hikayeli oyunlar oynuyorum. Ne önerirsiniz? Bütçe 4-5k arası.
ByDogi533 Hectopat Katılım 16 Ekim 2021 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #2 Tutuş şekliniz ve el ölçünüz nedir hocam
LorenCrown1 Decapat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #3 pckpt dedi: Yukarıda belirttiğim gibi kablosuz mouse istiyorum. Çoğunluk Valorant, hikayeli oyunlar oynuyorum. Ne önerirsiniz? Bütçe 4-5k arası. Genişletmek için tıkla... Logitech G PRO X Superlight 2 güzel bir mouse kablosuz Valorant için konuşuyorum hikayeli oyunlarda oynanırda daha çok oyuncu mouse u en son ne zaman şarj ettim hatırlamıyorum 5 6 gün falan dayanıyor inceleme videolarına bir göz atın.
pckpt dedi: Yukarıda belirttiğim gibi kablosuz mouse istiyorum. Çoğunluk Valorant, hikayeli oyunlar oynuyorum. Ne önerirsiniz? Bütçe 4-5k arası. Genişletmek için tıkla... Logitech G PRO X Superlight 2 güzel bir mouse kablosuz Valorant için konuşuyorum hikayeli oyunlarda oynanırda daha çok oyuncu mouse u en son ne zaman şarj ettim hatırlamıyorum 5 6 gün falan dayanıyor inceleme videolarına bir göz atın.
P pckpt Decapat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 305 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #4 ByDogi533 dedi: Tutuş şekliniz ve el ölçünüz nedir hocam Genişletmek için tıkla... Palm claw tarzı
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 6 Haziran 2024 #5 pckpt dedi: Palm claw tarzı. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani oyun içerisinde claw mı tutuyorsunuz?
pckpt dedi: Palm claw tarzı. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani oyun içerisinde claw mı tutuyorsunuz?
P pckpt Decapat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 305 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #6 belirsizz dedi: Nasıl yani oyun içerisinde claw mı tutuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Normal mouse tutar gibi ya bazen parmak uçlarıyla bazen elimle komple tutuyorum diyim
belirsizz dedi: Nasıl yani oyun içerisinde claw mı tutuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Normal mouse tutar gibi ya bazen parmak uçlarıyla bazen elimle komple tutuyorum diyim
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 6 Haziran 2024 #7 Notă de redirecționare