Olympusson907 Hectopat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 506 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2023 #31 JSalvatore dedi: Diğer konuda bahsedildiği gibi toz sıkışmış olabilir ama beyaz renkteki bariz ölü piksel gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... Toz sıkışması ise nasıl düzeltirim?
JSalvatore dedi: Diğer konuda bahsedildiği gibi toz sıkışmış olabilir ama beyaz renkteki bariz ölü piksel gibi görünüyor. Genişletmek için tıkla... Toz sıkışması ise nasıl düzeltirim?
J JSalvatore Decapat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2023 #32 Olympusson907 dedi: Toz sıkışması ise nasıl düzeltirim? Genişletmek için tıkla... Hiçbir bilgim yok hocam. Tavsiyem sizin de bilginiz yoksa bir müdahalede bulunmayın, aldığınız yerle görüşün.
Olympusson907 dedi: Toz sıkışması ise nasıl düzeltirim? Genişletmek için tıkla... Hiçbir bilgim yok hocam. Tavsiyem sizin de bilginiz yoksa bir müdahalede bulunmayın, aldığınız yerle görüşün.
Olympusson907 Hectopat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 506 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2023 #33 JSalvatore dedi: Hiçbir bilgim yok hocam. Tavsiyem sizin de bilginiz yoksa bir müdahalede bulunmayın, aldığınız yerle görüşün. Genişletmek için tıkla... Tekrar paketledim. En doğrusu iade etmek teşekkür ederim her şey için.
JSalvatore dedi: Hiçbir bilgim yok hocam. Tavsiyem sizin de bilginiz yoksa bir müdahalede bulunmayın, aldığınız yerle görüşün. Genişletmek için tıkla... Tekrar paketledim. En doğrusu iade etmek teşekkür ederim her şey için.
J JSalvatore Decapat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2023 #34 Olympusson907 dedi: Tekrar paketledim. En doğrusu iade etmek teşekkür ederim her şey için. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
Olympusson907 dedi: Tekrar paketledim. En doğrusu iade etmek teşekkür ederim her şey için. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.