5.000 TL'ye kadar klavye önerisi

Bütçe
5000

Savage33

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Tam klavye kullanıyorum ama FPS oyunlarında numpad kısmı rahatsız ediyor.

İki seçeneğim var;
1. şu anki kalvyem duracak ve yanına sadece FPS oyunlarında kullanmalık idareten küçük bir klavye alacağım. Aklımdaki klavye şu: Dierya DK61se Link
2. maksimum 5.000₺ bütçeyle yeni bir klavye alacağım.

Yukarıdaki iki seçeneği göz önünde bulundurarak bana klavye önerisinde bulunabilirseniz çok sevinirim.

Merhaba arkadaşlar,
Tam klavye kullanıyorum ama FPS oyunlarında numpad kısmı rahatsız ediyor.

İki seçeneğim var;
1. şu anki kalvyem duracak ve yanına sadece FPS oyunlarında kullanmalık idareten küçük bir klavye alacağım. Aklımdaki klavye şu: Dierya DK61SE Link
2. maksimum 5.000₺ bütçeyle yeni bir klavye alacağım.

Yukarıdaki iki seçeneği göz önünde bulundurarak bana klavye önerisinde bulunabilirseniz çok sevinirim.

Apex Pro mini kullanıyorum memnunumda ya da istiyorsanız Razer'in yeni klavyeleri güzel onlara göz atabilirsiniz.

Apex Pro mini alacaksanızda kablosuz almayın.

W75 yapıştır geç.

W75 alın geçin başka öneri yapanları dikkate almayın paranın alabileceği en iyi klavyedir.

Wraith e-Sports'tan VGN V87 aldim. Son 2 veya 3 stok kaldı. Hem Bluetooth hem de normal olarak hayatımda kullandığım en güzel klavye diyebilirim. Pahalı ama uzun ömürlü. Almışken bunun gibi kaliteli bir şey almanız öneririm.
W75 de güzel bu da güzel.

Son düzenleyen: Moderatör:
Wraith e-sports'tan VGN V87 aldim son 2 veya 3 stok kaldı hem Bluetooth hem de normal olarak hayatımda kullandığım en güzel klavye diyebilirim pahalı ama uzun ömürlü almışken bunun gibi kaliteli bir şey almanız öneririm.
W75 de güzel bu da güzel.

Bende de VGN V87 pro var ve çok memnunun 4 yıldır kullanıyorum tek bir sorun çıkmadı ama stoklarında sorun var hemen kapmanızı öneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı