5.000 TL'ye kadar klavye önerisi

Bütçe
5000
Vgn v87'nin görüntüsünü çok sevemedim. Daha çok sade tarzda(resimsiz ve düz siyah) olan klavyeler bakıyorum.
HyperX Alloy Origins Core nasıldır hem biraz daha ucuz tek olmayan yanı kablolu olması sanırım

W75 yeni üretim bugün elime ulaştı. Kusursuz klavye. Alıp geçin. ROG Azoth kullandım, yazım hissiyatı ve sesi 2 kat daha iyi. Wraith bu fiyata iyi sundu bu klavyeyi. Rapid trigger manyetik switch tape modlu lubelanmış. Daha ne?

Hocam bugün elime HyperX Alloy Origins Core ulaştı fakat radarıma W87 takıldığı için daha kutusunu açmadım. Aklımda 2 soru var, kronik sıkıntılı olduğundan bahsediyorlar. 0.4mm ve altında kendi kendine tuşlara basabiliyormuş. Bu bir sıkıntı çıkarır mı? Bir de şeffaf karakter olmadığı için rgb'lerin bir anlamının kaldığını sanmıyorum. Bu klavyeye uygun keycaps bulunur mu?

Ben 0.4 mm kullanmıyorum şuan. Tüm tuçarı 1.5 mm ctrl ve space 2.0 , rapid trigger ı daha ayarlamadım vaktim olmadı. Ama RGB çok iyi yani gayet iyi, Apex Pro TKL de kullandım mesela net söylüyorum ses ve yazım hissiyatı bugüne klavye kullanmamışım dedirtti.

Ayrıca o 0.4 mm olayını yazılımla çözerler ürünün üzerine eğiliyorlar, geri bildirimleri alıyorlar. Ben 8K da kullanıyorum hem yazma işi hem moba hem hikayeli hem de arada çok nadir fps oyunları.

Sırf hissiyatı için web'te gezinen birisi bile alabilir bütçe için. Ben pişman değilim kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…