Selamlar, aşağıdaki özelliklerde bir klavye aramaktayım. Var olan bütçe maksimum 5K fakat klavye alıyoruz, gönlümdeki bütçe maksimum 2K.
Wraith W75'e çok denk geldim, hassasiyet bakımından ayarlanabilir olması çok iyi gibi fakat klavyede kullanan switchler Türkiye de satılıyor mu emin değilim, araştırdım bulamadım (belki de bilgi yetersizliğinden bulamadım) Bunu almayı düşünmüyor değilim, fakat şu an genel amacım klavye listesi çıkartmak ve aralarından seçmek, bu yüzden gönderin gelsin.
- Hotswap
- Hassas - Orta hassas, carpal tünelden dolayı hassas bir şey istiyorum.
- Yazı işleri + Oyun için kullanacağım. Oyunda rekabetçi oynamıyorum (FPS falan uzağım) daha çok MMO RPG / singleplayer RPG oynarım.
- Boyut olarak %75 en iyisi gibi, aşağısı çok küçük, TKL belki. Home-Del-End-Page Up-Down ve yön ok tuşlarını bolca kullanan birisiyim bu yüzden %75 en iyi opsiyon gibi duruyor.
- Hatta belki Low profile da olabilir, fakat olmasa da olur fark etmez.
- Tasarımı - compactlığı bayağı hoşuma giden bir klavye buldum; Granite Blue Switch Q Mekanik Oyuncu Klavyesi- Siyah/Gri
- Fakat paylaştığım Rampage klavyede hotswap yok sanırsam. Tasarım olarak harika, benzer bir şey olursa tadından yenmez.
Wraith W75'e çok denk geldim, hassasiyet bakımından ayarlanabilir olması çok iyi gibi fakat klavyede kullanan switchler Türkiye de satılıyor mu emin değilim, araştırdım bulamadım (belki de bilgi yetersizliğinden bulamadım) Bunu almayı düşünmüyor değilim, fakat şu an genel amacım klavye listesi çıkartmak ve aralarından seçmek, bu yüzden gönderin gelsin.