5.000 TL'ye kadar monitör önerisi

lexarplayz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 4-5 bin TL arasında fiyatı uygun en fiyat performans monitörü arıyorum. Arkadaşıma alacağım, aklımda birkaç model var onları alta ekleyeceğim.

165Hz ve 1ms veya 0.5 ms olsun istiyorum ve ghosting problemleri ile vesaire en az karşılaşacağım bir model arıyorum.

Aklımdaki modeller:
  • Samsung Odyssey G3 165Hz modelleri.
  • ASUS TUF VG249Q.
  • Acer Nitro XV0 XV240yp.

Bu tarz modellerden arıyorum, pivot olanlardan aklınızda daha iyi bir model varsa önerebilirsiniz daha cok fiyatı düşük olanlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, 4-5 bin TL arasında fiyatı uygun en fiyat performans monitörü arıyorum. Arkadaşıma alacağım, aklımda birkaç model var onları alta ekleyeceğim.

165Hz ve 1ms veya 0.5 ms olsun istiyorum ve ghosting problemleri ile vesaire en az karşılaşacağım bir model arıyorum.

Aklımdaki modeller:
  • ASUS TUF VG249Q.

Bu tarz modellerden arıyorum, pivot olanlardan aklınızda daha iyi bir model varsa önerebilirsiniz daha cok fiyatı düşük olanlar.
G3 ghosting bombası, onermem. VG249Q ise fiyatını haketmiyor. Acer modeli hakkinda da bilgim yok çok fazla. Benim önerim bu model olur.

Aklımdaki modeller:
  • ASUS TUF VG249Q.

G3 alırsanız ghosting yaşarsınız kendim 165 hz kullanıyorum. Diğerlerini bilmiyorum. AOC iyi seçenek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı