M mehmetunlu Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #1 Merhaba, bir arkadaşım için 5.000 TL'ye kadar monitör önerisine ihtiyacımız var. Bu bütçede alınabilecek en iyi monitor sizce nedir? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Merhaba, bir arkadaşım için 5.000 TL'ye kadar monitör önerisine ihtiyacımız var. Bu bütçede alınabilecek en iyi monitor sizce nedir? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Okaner1 Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 640 Çözümler 4 16 Aralık 2023 #2 AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24G2SPU/BK ITOPYA.COM'da www.itopya.com
AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24G2SPU/BK ITOPYA.COM'da www.itopya.com
M mehmetunlu Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #3 Okaner1 dedi: AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24G2SPU/BK ITOPYA.COM'da www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Merhaba, hocam öncelikle ilginize teşekkür ederim. Neden bunu tercih etmeliyim acaba? Çok fazla öneriliyor. Bende şunu bulmuştum; Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11 Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı www.n11.com
Okaner1 dedi: AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24G2SPU/BK ITOPYA.COM'da www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Merhaba, hocam öncelikle ilginize teşekkür ederim. Neden bunu tercih etmeliyim acaba? Çok fazla öneriliyor. Bende şunu bulmuştum; Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11 Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı www.n11.com
Okaner1 Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 640 Çözümler 4 16 Aralık 2023 #4 mehmetunlu dedi: Merhaba, hocam öncelikle ilginize teşekkür ederim. Neden bunu tercih etmeliyim acaba? Çok fazla öneriliyor. Bende şunu bulmuştum; Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11 Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı www.n11.com Genişletmek için tıkla... Attığın monitör TN panel IPS al yukarıda attığım IPS.
mehmetunlu dedi: Merhaba, hocam öncelikle ilginize teşekkür ederim. Neden bunu tercih etmeliyim acaba? Çok fazla öneriliyor. Bende şunu bulmuştum; Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11 Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı www.n11.com Genişletmek için tıkla... Attığın monitör TN panel IPS al yukarıda attığım IPS.