5.000 TL'ye kadar mouse önerisi

Bütçe
1000-5000

Its Gloxinia

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar selam başlıkta olduğu üzere tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Artık piyasa o kadar genişledi ki hangi marka nasıldır bir fikrim yok takip edemiyorum artık. Şu anda ASUS ROG Gladius III kullanıyorum kablolu olanını bundan öncesinde ROG Keris kullandım fakat ikisinde de aynı double Click sorununu yaşadım. Tavsiyeleriniz nelerdir? Bütçe 4-5k civarı Wireless olursa harika olur.

Ekstra olarak Logitech G512 Carbon klavye kullanıyorum klavyenin bazı tuşlarının LED'leri gitti ve bazı tuşlar tutukluk yapmaya başladı oyun oynarken çok can sıkıyor klavye de önerebilir misiniz aldıktan sonra 5 6 sene götürsün istiyorum.

Sana katılıyorum... :D renk, büyüklük, mekanik/manyetik vs. tercihlerin var mı hocam ona göre nokta atışı yapalım.

Sinan bey sade olsun :D. Klavye mekanik olursa ve numpadi olursa daha iyi olur switchin önemi yok (bastıgımı duyabılırsem ıyı olur) elim de klasik bir erkek eli büyüklüğünde mouse için.

Sinan bey sade olsun :D. Klavye mekanik olursa ve numpadi olursa daha iyi olur switchin önemi yok (bastıgımı duyabılırsem ıyı olur) elim de klasik bir erkek eli büyüklüğünde mouse için.
Numpad yok ama tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı