5.000 TL'ye kadar parfüm önerisi

Elftaşı

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. Kokusu uzun süre üzerinden gitmeyen, yayılması iyi, kaliteli parfüm önerilerinizi bekliyorum. Özel Güvenliğim bu yüzden iyi bir şeyler olsun istiyorum. Bazıları var kendisi gelmeden kokusu 2 metre öteden geliyor özellikle bu tür parfümler çok güzel kokuyor.

Selamlar. Kokusu uzun süre üzerinden gitmeyen, yayılması iyi, kaliteli parfüm önerilerinizi bekliyorum. Özel Güvenliğim bu yüzden iyi bir şeyler olsun istiyorum. Bazıları var kendisi gelmeden kokusu 2 metre öteden geliyor özellikle bu tür parfümler çok güzel kokuyor.
Tom Ford Tobacco Vanille biraz ağırdır ama sana ve mesleğine gider

Genel olarak beğendiğin kokular varsa ona göre öneri sunabilirim.

Parfümden çok anlamam açıkçası. Değişik değişik ürünler var. Fakat ferahlık veren bir şeyler olsun istiyorum.

Tom Ford Tobacco Vanille biraz ağırdır ama sana ve mesleğine gider

Bakayım. Not ediyorum, mağazaları dolaştığım zaman bulursam denerim. İnternetten direkt olarak sipariş vermek istemiyorum. Hem mesleğe uygun dediğin gibi hem de insanları baymayacak fakat ferahlık verecek güzel kokulu bir şey olsun isterim.

Tobacco Vanille ağır bir koku ben kullanıyorum bildiğin puro gibi kokuyor, ferah bir şeyler istiyorsan biraz yaygın ama Eros veya İnvictus olabilir ama asıl önerim Kenzo Homme Santal Marin eğer beğenirsen güzel bir tercih olacaktır tavsiyem mağazada tenine sıkman ve süre boyunca kalıcılığına yayılımına bakman tenden tene yayılım ve kalıcılık fark gösteriyor ama bu fiyat bandında Kenzo Homme Santal Marin makul bir seçenek gayet ferah su tabiatına sahip bir koku.

Parfümden çok anlamam açıkçası. Değişik değişik ürünler var. Fakat ferahlık veren bir şeyler olsun istiyorum.

Bakayım. Not ediyorum, mağazaları dolaştığım zaman bulursam denerim. İnternetten direkt olarak sipariş vermek istemiyorum. Hem mesleğe uygun dediğin gibi hem de insanları baymayacak fakat ferahlık verecek güzel kokulu bir şey olsun isterim.

Ferahlık hissi vermez biraz ağır iş insanı tarzı ama pek gitmez gibi de Versace Eros ve Sauvage parfümler var en bilindik klasik güzel hoş kokan tatlı temiz kokulardır.

Tobacco Vanille ağır bir koku ben kullanıyorum bildiğin puro gibi kokuyor, ferah bir şeyler istiyorsan biraz yaygın ama Eros veya İnvictus olabilir ama asıl önerim Kenzo Homme Santal Marin eğer beğenirsen güzel bir tercih olacaktır tavsiyem mağazada tenine sıkman ve süre boyunca kalıcılığına yayılımına bakman tenden tene yayılım ve kalıcılık fark gösteriyor ama bu fiyat bandında Kenzo Homme Santal Marin makul bir seçenek gayet ferah su tabiatına sahip bir koku.
Arkadaşa katılıyorum

Bad Boy Cobalt
Invictus Platinum
Jpg le beau
Eros Flame
Valentino born in roma intense
Dolce gabanna light blue eau intense
Versace dylan blue
Bleu de chanel
Prada L'homme
Terre d'hermes
Montblanc explorer
Armani code parfum
Burberry touch

Tamamdır teşekkürler, dediklerinizi bir bir not ediyorum. Birkaç güne bakacağım.

Daha fazla öneriler varsa alabilirim.

Code Parfum de güzel bir tercih değişik bir koku ailesi ama performans olarak kuvvetli. Bleu De Chanel de gayet karizmatik bir koku. Zevkine uyanlardan tercih yapabilirsin liste güzel.

Şahsen benim yok tam olarak nasıl bir koku istediğini yapay zeka asistanı ChatGPT'ye yaz danış o sana güzel fikirler verecektir emin ol mutlaka ihmal etme ya internet sitesinden ya da ChatGPT mobil uygulamasından istediğin tür dediğin gibi “ferah, kokusu kalıcı, uzaktan kokusu gelen” vesaire vesaire isteğini yaz bana bu şartlarda dediklerine uygun parfümler öner de onlarını da ChatGPT'nin dediklerini notlarına eklemeyi unutma kendine iyi bak iyi geceler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı