5.000 TL'ye kadar PC için gamepad önerisi

Bütçe
5000

ahmetxonic

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, iyi Sosyaller herkese. Bütçede çok bir problemim yok, çok uçuk olmasını da istemiyorum. 4000-5000 TL bandında FC26, GoW, Mortal Kombat ve genel diğer hikayeli oyunlar için gamepad önerir misiniz? Forumda biraz dolandım ama tam istediğim cevapları bulamadım. GameSir sevmeyen var, 8Bit sevmeyen var, kafam çok karıştı. DualSense ve Xbox düşünüyordum, fakat PC üzerinde onlar için de kötü yorumlar gördüm araştırırken.

Son düzenleyen: Moderatör:
PC de DualSense kötü Xbox 9. nesil bakabilirsiniz fakat analogları Hall efecte sahip olmadığından dolayı insanlar farklı gamepadlere yöneliyor. Çok uç bir şey olmasına gerek yok isteklerinize göre 8BitDo Ultimate alabilirsiniz. Sevmeyen tetiklerden dolayı sevmemiştir çünkü Ultimate 2C modelinin tetikleri kötüydü. Ama siz alacaksanız Ultimate olanı alın.

Flydigi vader 4 Pro nasıldır arkadaşlar bilgisi olan var mı yine forumda dolanırken gördüm tasarımı vs. de hoşuma gitti açıkçası. Önerdiğiniz 8BitDo Ultimate ve Gamesir g7 pro ürünlerine de baktım onlarda hoşuma gitti ancak bir şey alırken tam alayım uzun süre götürsün istiyorum.

GameSir G7 Pro bu fiyat bandının en iyi ürünü.

Hocam daha önce beitong kunpeng 40 bu ürünü de önermişsiniz fiyatı da fazlasıyla uygun gözüküyor bunu alınır mı?

Son düzenleme:
Hocam kendim kp40 denemediğim ve adamakıllı testini görmediğim için kesin önermiyorum çünkü kp20 serisinde gecikme problemi vardı. Yine de bu sorun kp40'ta çözüldü diyenler de var. Özellik açısından burada saydıklarımız arasında en fazla özelliğe sahip olan kendisi. Vader 4 pro ise Türkiye fiyatını hak etmeyen bir kol. Ne kadar iyi olsa da şu anda piyasada g7 pro varken tavsiye etmem

G7 pro bu fiyatı haketmiyor bence. Xbox lisanslı olduğu için biraz şişirilmiş fiyatta. 3000-3500 tl bandında gezmesi gereken bir kol bence hocam. Gamesir ürünleri neden bu kadar pahallı anlamak zor biraz popülerite kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Bu arada bende cyclone 2 kullanıyorum memnunum da. Ama farklı kolları deneyince anladım. 2000 liralık pxn p5 kesinlikle cyclone 2 a göre daha iyi joystick tepkimesine sahip mesela. Fiyat farkıda çok arada. İkiside tmr, hatta pxn arkada 4 tuş olması sebebiyle avantajlı duruyor. Bu sadece örnek tabi.

4000-4500 TL'ye alınacak kol çok fazla özellik sunması lazım. Minimum 4 extra tuş, modüler, tabiki de tmr olması gerekiyor. V4P bunlara uygun ancak v5p çıkacak yakında o yüzden bu fiyata birşey alıcaksanız zd ultimate legend , apex 5 , mopabad huben 2 öneririm. Bu saydıklarım fiyatını hak eden kollar. Yurtdışından getirme imkanı yoksa bazı insanlar arada sahibindene ilan koyuyor ufak bi kar payı ekliyolar tabi

Aslında bu fiyata daha iyisi de yok. Premium hissiyatlı 4 ek butonlu tmr stickli(piyasanın en iyi tmr stickleri) özelleştirme uygulaması çok kapsamlı, Optik butonlara sahip ve tetik titreşimlerine de sahip. Evet xbox lisansı fiyatını yükseltiyor ama bence en azından 4k olacak bir cihaz kendisi. Pxn p5 bu arada Hall effect sticklere sahip ve gecikme değerleri daha yüksek cyclone 2 ve g7 pro'dan. Dongle ile de sadece 250hz verebiliyor. Fps için cyclone 2'ye kadar belki de en iyi kol ama tetik ağırlığının çok hafif olması ve dpad hissiyatının berbat olması casual oyunlar için bence geri plana düşüren bir durum. Yine de gerçekten kaliteli bir kol olduğunu ve fiyatının özellikle hb gibi platformlarda 1500lere düştüğünü düşünürsek kesin alınması gereken bir kol olduğunu söyleyebilirim

Hocam polling rate 2k yapın deneyin ben dongle ile rekabetçi oynamıyorum, her zaman kablo bağlı ve gecikme testlerinde max 1.5 ms çıktı dongle perfomansı kötüdür muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…