Hocam anakart asrock b650e steel legent, ekran kartı gigabyte rx 7800xt gaming oc, kule tipi soğutma olarak da prealess assasins 120 se aldım.Kasa icin sistemini belirtmen gerekiyor cunku parcalara gore kasa secimi yapilir.
Arkadaşlar merhaba,
Kasa+PSU en fazla 5000 TL olacak şekilde bir parça arayışındayım. PSU 750W arıyorum. DeepCool CK560 750W white kasasını almayı düşünüyorum ama onun da güç kaynağı iyi değil. Saatlerdir arıyorum uygun bir şey bulamadım. Yardımcı olur musunuz?
Hocam paranın çoğu güç kaynağına gidiyor güzel model ama bunu alamam.NZXT C850 Gold PA-8G1BB-EU 850 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz NZXT C850 Gold PA-8G1BB-EU 850 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT C850 Gold PA-8G1BB-EU 850 W Power Supply özelliklerini incele, 4.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
İkisi bir arada satılan sistemler var. Cc560 kasa ve pf750 psu'lu kasa fiyat 4k ama bu psu'yu öneren kimse yok.DeepCool PF750 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool PF750 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool PF750 750 W Power Supply özelliklerini incele, 2.435,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com DeepCool CH510 Mesh Siyah ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool CH510 Mesh Siyah ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool CH510 Mesh Siyah ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 2.760,34 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam bu kasayı çok araştırdım hacminin küçük olması işime gelmiyor, ilerde parça değişikliği yapmak istediğimde sorun yaşayabileceğim bir kasa.XPG Valor Air Rainbow RGB Siyah Mid Tower XPG Kyber 750W 80+ Gold Gaming Kasa
Modern Oymalı ön panel tasarımı, ARGB dişlilerine modlanırken görsel estetik sunar ve 4 adet 120 mm fan ile çekilecek hava akışını geliştirir.www.gaming.gen.tr
Psu olarak en mantıklı bu model geliyor gözüme. Kasa kısmında takılıyorum bu sefer de, kasa için bütçemi 2.5k ya zorlayabilirim.
Arkadaşlar MSI a750gl model psu nasıl kaliteli midir?
Phanteks 240mm radyatör destekliyor herhalde ben 360 destekleyen bir kasa düşünüyorum.3400 TL fiyata alınır. Kalitesi mid tier. Yanına da Phanteks P360A alın.
PHANTEKS P360A MESH TEMPERED GLASS BLACK ECLIPSE P360A (PHÂEC360ATG_DBK) 2 adet 120mm DRGB fan Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasa - inventus
PHANTEKS P360A MESH TEMPERED GLASS BLACK ECLIPSE P360A (PHÂEC360ATG_DBK) 2 adet 120mm DRGB fan Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasainventus.com.tr
Bu model bütçeme uygun. Güzel bir kasaya benziyor bunu önerir misiniz?
Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları ve Özellikleri
Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Yapcak bir şey yok bir taraftan kısmam gerekiyordu.ZOKO = ÇÖP tenekesi.
Böyle bir sistemi tenekeye emanet etmek sizin kararınız.Yapcak bir şey yok bir taraftan kısmam gerekiyordu.