Wraitthe indirimler söz konusu halihazırda meşhur Aula F75 siyah kullanıyordum. Şu an yeni ekipman alacak bütçem oldu.
Aula'da olan ses tekerlekli gibi %75 bir klavye arayışı içindeyim, renk olarak siyah tercihim ve switchleri sessiz olması.
Bu bütçede en iyi klavye nedir? Sanırım bu bütçede manyetik switchler daha iyi.
Wraitthe indirimler söz konusu halihazırda meşhur Aula F75 siyah kullanıyordum. Şu an yeni ekipman alacak bütçem oldu.
Aula'da olan ses tekerlekli gibi %75 bir klavye arayışı içindeyim, renk olarak siyah tercihim ve switchleri sessiz olması.
Bu bütçede en iyi klavye nedir? Sanırım bu bütçede manyetik switchler daha iyi.
Hocam yazı yazacaksanız ve bir yandan oyun oyniyim uzun ömürlü olsun diyorsanız manyetik alın ama hayır oyun odaklı diyorsanız üflemem ile dokunsun saysın diyorssanız manyetik alın size kalmış en iyi diye bir şey yok kullanım amaçları var.
Manyetik amac sadece ama sadece rekabetci oyunlar olmadigi surece onermem manyetik kullancisi olarak. Gecikme olarak hissedilen fark yok. Hissiyatlari hala kotu mekaniklere kiyasla. Denk fiyattaki mekanikler malzeme kalitesi ve yalitim olarak cok daha iyi. Ayriyeten snaptap ve rapid trigger tamamen sosyal medyanin abarttigi ozellikler. Neredeyse etkisi yok oyunlara. CS'de direkt kullanilamiyor lobiye atiyor oyun. Valorant'in ise mekaniklerine uymadigi icin neredeyse etkisi yok, movementin kotuyse hissedersin sadece biraz. Mekanikler genel anlamda daha mantikli hala.
Hocam ben FPS oyunları da oynuyorum hikayeli oyunlarda yeni laptop alınca her oyunu oynayacagım artık. Sessiz %75 klavye önerisi benim için kafi yorumlarınız için teşekkür ederim