5.000 TL’ye Klavye Önerisi

Bütçe
5-7K

kaanblood

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar

Mevcutta kullandığım klavye GamePower markasına ait Red Switch bir orta halli klavye fakat artık memnun değilim. Tuşlar algılamamaya başladı, aynı anda basıldığında zaten işlemiyor. Bu sebeple şu aralar araştırmalarım doğrultusunda bunun için çözüm sanırım Manyetik Switch’li bir klavye (yanlışsam düzeltin). Bu sebeple sizlerden klavye önerisi istiyorum. Maksimum 5k bütçe düşünebiliriz ama +1,2 çıkabilirim yukarısına.
Opsiyon varsa hem kablolu hem de kablosuz çalışan tercihimdir ama şart değil. Hızlı olsun, aynı anda tuşları algılasın kafi. :)
Ek: Söylemeyi unuttum ek olarak mümkünse numpad olabilir, ama olmazsa en azından yön tuşları F tuşları olsun tercihen.

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Mekanik:

Manyetik:

Opsiyon varsa hem kablolu hem de kablosuz çalışan tercihimdir ama şart değil.:)

Manyetik modellerde kablosuz kullanmak stabilite sorunlarına yol açıyor.

Mekanik:

Manyetik:

Manyetik modellerde kablosuz kullanmak stabilite sorunlarına yol açıyor.
Öncelikle teşekkürler.
Manyetik daha cazip geliyor neden bilmiyorum. Eklemeyi unutmuşum ilk mesajımı düzelttim. Varsa numpadli ama şart değil ve olmaması daha iyi bu tür klavyelerde ama en azından F tuşları ve yön tuşları olsun.
Kablosuzu şu sebeple istiyorum oyun oynamadığım zamana alıp uzaktan kontrol edebilmek için. Genelde masaüstüne kablolu kullanırım orası dert değil.

Öncelikle teşekkürler.
Manyetik daha cazip geliyor neden bilmiyorum. Eklemeyi unutmuşum ilk mesajımı düzelttim. Varsa numpadli ama şart değil ve olmaması daha iyi bu tür klavyelerde ama en azından F tuşları ve yön tuşları olsun.
Kablosuzu şu sebeple istiyorum oyun oynamadığım zamana alıp uzaktan kontrol edebilmek için. Genelde masaüstüne kablolu kullanırım orası dert değil.

Ciddi FPS oynamıyorsanız manyetik gereksiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı