Delta'nin tek eksi yonu (eksi de degil aslinda ama neyse) yeni ekran kartlari icin kartla birlikte gelen donusturucu kabloyu kullanman gerekmesi. Onun disinda hem kalite olarak hem de fiyat olarak cok iyi ilginc bir sekilde.
Anladım teşekkür ederim yorumunuz için, psı almışken kaliteli birşey almak istiyorum, sürekli değiştireceğim bir parça değil sonuçta. Delta markasını hiç duymadığım için biraz tedirgin yaklaştım o yüzden
Merhaba ben yeni bir bilgisayar aldım fakat güç kaynağını değiştirmek istiyorum. İşlemcim i5-13400F, ekran kartım RTX 4070 Ventus 2X, Thermaltake Smart BX1 650watt güç kaynağım var fakat oyuna girince sürekli cızırtı sesi geliyor. Bu cızırtı sesi sebebi ile PSU'yu değiştirmek istiyorum. Hangi PSU'yu önerirsiniz?
Bütçem 4K ama 5 k ya da çıkabilirim.
Yani yalan olmasın pek duyduğum bir marka ismi değil hocam. PSU'nun bilgisayar üzerindeki önemi zaten muamma. İnternetten biraz araştırma yaptım. Delta'nın orta segmentte bir marka olduğunu gördüm. Tabi ki son karar sizin hocam.
Yani yalan olmasın pek duyduğum bir marka ismi değil hocam. PSU'nun bilgisayar üzerindeki önemi zaten muamma. İnternetten biraz araştırma yaptım. Delta'nın orta segmentte bir marka olduğunu gördüm. Tabi ki son karar sizin hocam.