5.000 TL'ye telefon önerisi

Benim bütçemi aştığından dolayı Custom ROM ile bu performansa getirebileceğim telefon var mıdır peki.

Yaşadığınız bölge içerisinde MI10t bakabilirsiniz. Oyun için ve Custom ROM'ların en iyisi xiao midir bana kalırsa. Custom ROM ilginiz varsa boşuna sıfır telefon almayın. Sosyal medya ve fotoğraf için mi serisi bir nebzede olsa Note'lerden her türlü iyidir.

Benim bütçemi aştığından dolayı Custom ROM ile bu performansa getirebileceğim telefon var mıdır peki.

3.5K'ya ikinci el yurt dışı kayıtlı Redmi Note 10 Pro bulabilisiniz. Custom ROM kurması biraz sorunlu cihaz ama kurmadan da gayet iyi performans alırsınız. SO2 orta-yüksek ayarlar 110-120 FPS alıyorum.

Hocam nubia V40 2 bin TL daha ucuz ve ekranı işlemcisi daha iyi. Kameraları aşağı yukarı aynıdır diye düşünüyorum geri kalan özellikleri aynı.

Güncellik açısından ve destek açısından bana kalırsa tercih edilmez. Güncellemesi kesilmiş. A06 daha yeni çıktı ve güncelleme garantisi her türlü var. Kamera olarak da üstün.

Güncellik açısından ve destek açısından bana kalırsa tercih edilmez. Güncellemesi kesilmiş. A06 daha yeni çıktı ve güncelleme garantisi her türlü var. Kamera olarak da üstün.

Güncelleme açısından iyi fakat bu cihaza gelecek güncelleme cihazı yavaşlatır.

Hocam nubia V40 2 bin TL daha ucuz ve ekranı işlemcisi daha iyi. Kameraları aşağı yukarı aynıdır diye düşünüyorum geri kalan özellikleri aynı.

Hocam ama YouTube'deki incelemelerde işlemci kötü falan diyorlar problem çıkmaz değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…