5.000 TL'ye yayın için ekran kartı önerisi

Efe Nail Koç

Hectopat
Arkadaşlar halihazırda sistemimin ekran kartını yükselteceğim ve i3 10105F işlemcim var. Yayın açma planım var, her tür oyun oynuyorum. Forza'sından Witcher'ına alakasız tonla oyun 2. el tavsiye ederseniz 2. el de bakabilirim, önerilere açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçen biraz artarsa kaliteli bir 2070 / ya da üstü bulunabilir. 2060'da var bu bütçede.

2060 üzeri bir şey bakın.

Bütçen biraz artarsa kaliteli bir 2070 / ya da üstü bulunabilir. 2060'da var bu bütçede.

Yayın için bulabilirseniz 2070s.

Teşekkür ederim mesajlar için 2. el alacağım bakmam gereken şeyleri biliyorum 2060 2070 2070s veya RX 6650XT düşünüyorum testini falan yapıp alacağım bir sorun yaşamam değil mi? Bir de işlemcim ortalama darboğaz olacağını çok düşünmüyorum ama yine de sorayım darboğaz çok olur mu i3 10105F ile?

Darboğaz olacaktır çok fazla ama bence almışken iyi birşey alın ileride işlemciyi ve anakartı falan değiştirirsiniz elinizde güzel bir ekran kartı olur bütçeyi biraz daha çıkartabilirseniz rx 6700 falan öneririm bir de o işlemci yayın için üzebilir.

Hocam şu an GT 1030'um ve 8 GB RAM'im olmasına rağmen tüm yükü işlemciye vererek 1080p 60 FPS'in altına düsmeden yayın yapabiliyorum internetim de epey yüksek işlemcim bir süre idare edebilecek kadar iyi bence daha sonra işlemci yenilemesi yapacağım tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…