MacBook 2020 Pro cihazım var ve yazılım ile ilgileniyorum. Front-End geliştiricisiyim ve çok uzun süreler bilgisayar başında kalıyorum. Bana uygun monitör önerilerinde bulunabilir misiniz?
Göz sağlığı ve kalite olarak en iyi seçim Dell veya ViewSonic olacaktır. Dell S27212HN iyi bir seçim olabilir. Yaklaşık 3 sene ana monitörüm 1 sen de pivot monitörüm olarak kullandım her yönünden memnun kaldım. Ölü piksel derdin de olmaz.
Marka model çok hakim değilim fakat dikey kullanabileceğiniz bir ürün IDE'lerde kod yazarken hem rahat yazmanızı hem de okumanızı kolaylaştırır. Yatay ve dikey kullanımı sağlayan bir monitör işinizi rahat görür. Marka olarak Dell ve ViewSonic'i bu konuda tercih ederdim.
Göz sağlığı ve kalite olarak en iyi seçim Dell veya ViewSonic olacaktır. Dell S27212HN iyi bir seçim olabilir. Yaklaşık 3 sene ana monitörüm 1 sen de pivot monitörüm olarak kullandım her yönünden memnun kaldım. Ölü piksel derdin de olmaz.
Yanlış modelini göndermişim, önerdiğim ve benim kullandığım 24" olan model. S2421HS olarak geçiyor. 5000 TL altı kaliteli panele sahip 2K monitör bulmak biraz zor şu sıralar.
En ucuz ViewSonic VG2448 24" 5ms Full HD Pivot IPS Monitör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic VG2448 24" 5ms Full HD Pivot IPS Monitör özelliklerini incele, 5.090,56 TL'den başlayan fırsatları yakala!