5.000TL'ye 2.el ekran kartı önerisi

True23

Hectopat
Daha fazla  
5000TL'ye ne önerirsiniz? 1660S satıp geçeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
RX6600 bütçe çıkarsa RX 6600 XT olabilir.

RTX3060 bulmak imkansız hocam, RX6600 bile şaibeli.

5000TL'ye ne önerirsiniz? 1660S satıp geçeceğim.

Da hocam yani sizin bahsettiğiniz gibi 2.el mal ve ürün şart mı bu kadar? Technopat'ta kalkmış herkes neredeyse 2.el mal ve ürüne başvuruyor evet 1660S o kadar iyi karta benzemiyor galiba, alabilirsen NVIDIA'da RTX 20 serisine başvur diyecektim ama her şey kazık fiyat maşallah soğan, patates bile öyle bu arada RTX 20 serisi de iş görür ve kalitelidir ben bunu şey için önerdim tahmin ediyorum ucuza çıkar galiba bilmiyorum ama çünkü sebebi o kadar kazık fiyat var ki çok kötü burası Türkiye tabii.

Hocam haklısınızda, sıfır ürün alamıyorum. Öğrenciyim kendi biriktirdiğim parayla almaya çalışıyorum.

Hocam haklısınızda, sıfır ürün alamıyorum. Öğrenciyim kendi biriktirdiğim parayla almaya çalışıyorum.

Hmm... aslında beynimden düşününce tahmin etmiştim hocam, son dediğiniz kötü oldu hocam ama yine de hiçbirinize kalkıpta 2.el ürün ve mal öneremem hocam çünkü sebebi 2.el ürün ve mal satın aldığınız takdirde acaba bu sağlam mı, yoksa bozuk mu çıkacak hiçbir garantisi yok maalesef keşke hocam öğrenci icabından biriktirdiğiniz paranın üzerine daha da fazla biriktirseydiniz ki o zaman alacağınız ekran kartı dediğim RTX 20 serisini de geçerdi yani daha kaliteli bir ekran kartı alabilirdiniz hocam, bu oyun yazılımları hocam kolay kolay kaldırmıyor maalesef benim multimedya iş bilgisayarında bile başıma geldi açıkçası hocam ben ufakken yani dolayısıyla ne oyunla ilgilenebiliyordum ne de diğerlerinin performansı yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…