Yazsanız çok güzel olurdu tabii ki ancak dediğiniz gibi çok uzun olacağı için, epey zaman ayırmanız lazım.
Forumlarda fazla bilgi olmadığı konusuna katılıyorum. Zaten bazı şeyleri de yabancı forumlardan bakmaya çalışıyorum. Ancak detaylı anlatımda zor oluyor. İngilizcesi iyi derece olan arkadaşların gerçekten yardımına ihiyacımız var çevrilmeleri konusunda.
PC'ye geçince, hayalkırıklığına uğradım zaten: )) çünkü albümlerin bir partına 6 saat dedi ve zaten 2 siteden biri ücretli indirmeye izin veriyordu. Aklıma başka bir site geldi ve aynısını orada bulursam, direk ve hızla alacağım.
Bu optik çıkış için sanırım, bir de uç gibi aparat çıktı kutudan. Aynı giriş yeri birkaç farklı amaç için mi kullanılıyor? Bilemiyorum uçla mı uçsuz mu optik girişe uyuyor
hiç optik girişim ve optik girişli aletim olmadı: )
Not: Bahsettiğim yerde 4.6 GB'lık FLAC buldum ve 5 saat diyor. Şimdi ona başladım
yalnız 564 MB. Lısı da var ve yanında Virtual Surround yazıyor. Tamam birinde bonus parçalar da var ama yine de aynı format için fark çok fazla. Anlam veremedim.
Tabi bunlar içince (inerse
) geceyarısını geçeceği için, artık ancak yarına deneyebilirim: ))
Film olarak da saw serisini indirmek istiyorum: ))))))))))))