5.1 mi yoksa 7.1 mi?

LozancıEkmek

Decapat
Yer
Turkey
Merhaba arkadaşlar. Bugün bir Trendyol uygulaması olan Dolap'ta ses kartı almaya karar verdim de siparişi verdikten sonra 5.1 olduğunu fark ettim.

Ses kartının modeli: Creative Sound Blaster SB0680

Fakat ben siparişi iptal edip vazgeçtim. 7.1 destekli USB mi alsam yoksa tam ses kartı mı?

Bu tarz ürünlerin farkedilebilir ses vereceğini sanmıyorum. Hyperx 7.1 sanal ses kartını 400-500TL'ye satıyor. Bence alacaksanız da iyice araştırıp en az 200-300 liralık f/p ürün bulun.

Hocam, iptal etmekle iyi yapmışsınız. Resimdeki PCI bir kart. 7.1 ses sistemi yoksa 5.1 de olur.

Yüksek ihtimal dip ses sorunuyla karşılaşacaksınız USB ses kartında, ayrıca basslar yok oluyor. Cızırtı olmayan 1-2 tane var ucuzlardan ama stoklarda çok yoklar. USB alacaksanız pahalılarından alın.

Yüksek ihtimal dip ses sorunuyla karşılaşacaksınız USB ses kartında, ayrıca basslar yok oluyor. Cızırtı olmayan 1-2 tane var ucuzlardan ama stoklarda çok yoklar. USB alacaksanız pahalılarından alın.
Ses kartı olarak araştırmalarda yapıyorum da çok oyun odaklı oynamıyorum zaten, benim işim Tasarım yapıp Discord'ta arkadaşlarla sohbet muhabbet çevirmek
Kalitesiz. Sorun çıkartması olası.

Bütçe nedir?
Bütçe de problem yokta benim anakartın içinde jak girişi kırıldığı için mecbur bunlara boyun eğiyorum sırf mikrofon mevzusu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…