5+1 ses sistemi için Logitech vs Creative

Yer
İstanbul
Hocam valla webdenal'dan daha önce alışverişim olmadığı için HB tercih ettim. Bir daha oradan alırım artık. Benim için ASUS yazması önemli değil hangisi iyiyse ondan alırım siz bana Creative önerdiniz bende Creative aldım. Bakalım kurulumu falan yapalım inşallah MacBook'taki ses kalitesini yakalarız. 5+1 hoparlör ve 7.1 destekli oyuncu kulaklığı alacağım. 5+1 hoparlör Logitech alacaktım ama şimdi Creative mi alsam diye düşünüyorum. Ses kartıyla aynı marka olsun diye. 7.1 oyuncu kulaklığı olarakta HyperX Cloud II düşünüyorum. Toplam bütçe 800 TL hem ses sistemi hem oyuncu kulaklığı. Öneriniz varsa alabilirim.
Logitech Z-506 Surround 5+1 Speaker 980-000431 Fiyatı

Creative T6300 5+1 Speaker Fiyatı - Taksit Seçenekleri

@GCN

Bu arada ses sisteminin optik ses çıkışlı olması lazım çünkü PS3 ve PS4'te de kullanacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi de dandik, fiyatını hak etmiyor.

Şu microlab bulunabilse tam fiyat performans canavarı. Diğer markaların 600 liralık sistemlerine 300 liralık microlab kafa tutuyor.

Bu fiyatlarda tatmin edici herhangi bir sistem bulamazsın, sadece microlab var oda bulunmuyor. Daha üst seviyelere çıkmanı tevsiye ederim.

Uygun fiyata yeterli kaliteyi sağlayan 2.1 sistem alıp dış ses imkanını elde edersin. Geri kalanı kulaklığa harca istersen, yada bunun tam tersini yap, eşit ağırlıklı gitmeni tavsiye etmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…