Oyun pcsine bağlı iki kolon var, ayrıca diğer PC m için 2 el Philips marka 5+1 aldım, onun 3 hoparlörü ile subwooferını ve amfisini kullanarak yanına bir de 2 adet Sony 270 Watt (45 rms) oto hoparlörü aldım, marangozdan da 2 adet kabin yaptırdım, sesi çok güzel oldu. Ayrıca senin gösterdiğin 160 Watt, istersen daha güçlü böyle bir sistem de kurabilirsin. Hazır almak her zaman biraz pahalı oluyor. Müzik dinlerken 2 oto hoparlörünü ve subwoofer ı devreye alıyorum, film izlerken de 6 hoparlörü. Biraz uğraşırım dersen daha kaliteli ve bu sistemin yarı fiyatına, en fazla 800 TL'ye bir tane ses sistemi kurabilirsin. Bende ki de Surround uzaktan kumandalı. Tek yapman gereken 2. el sitesinden uygun bir Surround amfisi bulman, yanın da subwoofer olması kaydı ile. Çıkış gücü 45 rms olursa çok daha güzel olur. Benim ki sadece bir öneri, öyle ses sistemlerine o kadar parayı ben vermem. Üstelik Dolby sistemi yok. Toplam rms gücü 80 Watt, 25 Watt bass gücü ve diğer 5 hoparlörlerin gücünün toplamı hepsi 55 Watt rms gücüne sahip. Salon da kullanacaksan bass tatmin etmeyebilir, idare eder mi tabii ki de eder. Odan küçük ise daha iyi ses alırsın. Güçlü bir sistem değil ama bunu belirteyim. Unutuyordum, sadece müzik odaklı dinleyeceksen 5+1 almanın gereği yok, daha güçlü 2+1 sistem alabilirsin. Film izlerken de kullanırım dersen, ama film de ona bir şey diyemem. Watt olarak rms gücüne bakmalısın rms ne kadar yüksek ise sistemin o kadar güçlü demektir. Bangır bangır bir müzik bence zor gibi ama, alçak seste çok kaliteli bir ses alamasan da güzel ses alırsın sanırım. Rms olayını anlattım ki belli ki ses sistemlerinden çok fazla anlamıyorsun, olabilir anlamak zorunda da değilsin. Bu durumdan dolayı bilgilendirmek istedim. 160 Watt yazıyor ama, sürekli o ayar da dinlersen hoparlörlerine ne olur onu bilemem
Dostum anladığım kadarıyla 2+1 al daha iyi ses al müzik için diyorsun itiraf edeyim biraz da bangı bangır müzik dinlemek amacım basslara doyduğum şekilde dediğin sistem araba sistemi mi oluyor 2+1 olarak nassı toplarım tam olarak nelere ihtiyacım olur bir yardımcı olur musun?
Arkadaşlar bayağı bir araştırma sonucu Logitech Z623'ün 5+1 sisteme göre daha iyi bir müzik olarak performans vereceğini öğrendim fakat,
Logitech Z623 hoparlör seti 2.1 kanallar 200 W Siyah Hoparlör Sistemi
Logitech Z623 hoparlör seti 2.1 kanallar 200 W Siyah Hoparlör Sistemi , Hoparlör Sistemi , 980-000403www.bossbilisim.com
Bu siteden buldum en ucuz olarak güvenilir mi yoksam 2. el piyasası nasıldır ses sistemi alınır mı 2. el olarak?
Arkadaşlar bayağı bir araştırma sonucu Logitech Z623'ün 5+1 sisteme göre daha iyi bir müzik olarak performans vereceğini öğrendim fakat,
Logitech Z623 hoparlör seti 2.1 kanallar 200 W Siyah Hoparlör Sistemi
Logitech Z623 hoparlör seti 2.1 kanallar 200 W Siyah Hoparlör Sistemi , Hoparlör Sistemi , 980-000403www.bossbilisim.com
Bu siteden buldum en ucuz olarak güvenilir mi yoksam 2. el piyasası nasıldır ses sistemi alınır mı 2. el olarak?
Merhaba sen baya iyi anlıyosun belli ki ben de almayı düşünüyorum letgoya da baktım güzel var aam tam anlamıyorum ben hem film ve dizi izliyorum hem de müzik için istiyorum şuan bilgisayar kullanıyorum yakında tv kurdurtacam ama bilgisayardan ve telefondan da bağlanmak istiyorum sana zahmet olmazsa benim için 2.el örnek atar mısın?3, 4 ay önce 180 TL'ye almıştım bu ürünü satışı yoktu şimdi baktım şok oldum 1500TL fiyatı var. Evet güzel görünüyor bahsettiğin sistem, 135 Watt subwoofer gücü var bass olarak çok iyi ama, kırpmışlar biraz uydu hoparlörlerden. 35 Watt gücüne sahip ama, tabii ki kötü değil. Benim sisteme bakarsan resimlere ne demek istediğimi sanırım izah etmiş olurum. Orijinal hoparlörlerin de ses kalitesi güzel ama, o orijinal 2 taneyi çıkartıp onun yerine bu büyük hoparlörleri koyunca ses kalitesi daha da güzel ve keyifli hale geldi. Üstelik senin subwoofer bass hoparlörünün değeri çok yüksek, 135 Watt rms değeri var, bendeki 50 Watt'lık rms çıkışına sahip. Bass olarak çok iyi, yanın da 2 adet uydu hoparlörlerine gelecek olursak, karşılaştırma anlamın da ben de kilerin çıkış güçleri 50Watt sende kiler 35 Watt. Yani şu sisteme 45 veya 50 rmslik bir hoparlör monte etselerdi tadı çok daha güzel olurmuş ama, bu şekil de de kötü değil odanı bayağı bir ses yoğunluğu olarak tatmin eder. Bendeki 50 Watt'lık bass hoparlör yani, subwoofer bile beni fazlasıyla tatmin ediyorsa doyuruyorsa sendeki 135 Watt'lık bass deli eder. Umarım diğer 2 uydu hoparlörler de ses olarak kaliteli bir ses sunar.
Merhaba sen bayağı iyi anlıyosun belli ki ben de almayı düşünüyorum Letgo'ya da baktım güzel var aam tam anlamıyorum ben hem film ve dizi izliyorum hem de müzik için istiyorum şu an bilgisayar kullanıyorum yakında TV kurdurtacağım ama bilgisayardan ve telefondan da bağlanmak istiyorum sana zahmet olmazsa benim için 2.el örnek atar mısın?