Merhaba arkadaşlar elimde LG 1000W 5+1 subwooferli ses sistemi mevcut.
DVD Player'li kendi mikseri var bu arkadaşın tabi artık çalışmıyor.
Kendi kendine kapanıp açılmasından dolayı bilgisayara direkt bağlamanın yolunu arıyorum.
Ben B450 Tomahawk anakartı kullanmaktayım.
Kolonlarımın hiçbiririnin güç kaynağı yok sadece +- çıkışları var sub dahil.
Bu kolonları mikser olmadan direkt PC bağlamanın yolu ve çalıştırmanın bir yolu var mı?
Ses sistemi bayadır kullanılmıyordu 3-4 ay ben kullandım düzgün çalışıyordu bir süre sonra otomatik AUX'dan DVD'ye geçmeler başlayıp kendi kapanmaya başladığı için sorunum oluştu.
Anfisiz bağlayamazsınız tabii, keza ses sistemi kendi anfisi ile çalıştırıyor kolonları sizde AUX kablosu ile kullanıyorsunuz ne yazıkki kolon, anfisiz çalışmaz mümkün değil.
Anfisiz bağlayamazsınız tabii, keza ses sistemi kendi anfisi ile çalıştırıyor kolonları sizde AUX kablosu ile kullanıyorsunuz ne yazıkki kolon, anfisiz çalışmaz mümkün değil.
Mesajını geç gördüm kusura bakma başka model anfi ile o kolonları çalıştırabilirsiniz eski sistemim öyleydi.
Güçlü bir anfi bulabilirseniz kolonların watt'larına göre 2 sistemi tek anfide çalıştırabilirsiniz.
Mesajını geç gördüm kusura bakma başka model anfi ile o kolonları çalıştırabilirsiniz eski sistemim öyleydi.
Güçlü bir anfi bulabilirseniz kolonların watt'larına göre 2 sistemi tek anfide çalıştırabilirsiniz.
Dostum 300tl ye biri satıyor
1000w Anfi lazım kendisi zaten 500 den başlıyor yerine aynı sistemden tekrar alıcam Kullanmıyorlarmış bende ucuza bulmuşken alıcam .
Bu kolonları başka şekilde değerlendirebilirmiyim _?
Dostum 300tl ye biri satıyor
1000w Anfi lazım kendisi zaten 500 den başlıyor yerine aynı sistemden tekrar alıcam Kullanmıyorlarmış bende ucuza bulmuşken alıcam .
Bu kolonları başka şekilde değerlendirebilirmiyim _?
Sanmıyorum.. dediğiniz gibi aynı sistemden 2 adet alacaksanız kolonları sağlam olan anfide tek tek deneyin güçlü ses, veren kolonları anfiye takın kalan kolonlarıda değerlendirmek için anfi şart, keza oto teyp sistemi yapabilirseniz kolonları orada kullanabilirsiniz internette bunu yapan çok var.