5.1 ses sistemini bilgisayara bağlamak için uzun AUX kablosu tavsiyesi

Deus Mortuorum

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Profil Kapağı
1523300818
Satın aldığım ses sisteminin kutusundan çıkan AUX kablosu kısa olduğu için bilgisayarıma yetişmiyor. Yeni bir AUX kablosu almam gerekiyor ve konu hakkında bilgisiz olduğum için kaliteli markaları falan bilmiyorum o yüzden sizden öneri bekliyorum. 2 metre gibi bir uzunluk iyi olur fazlasını bağlarım. Ses sisteminin giriş yeri şu şekilde;

Son düzenleyen: Moderatör:
5 li olanlardan alın. Front yazan ön hoparlörler sağ ve sol diye en yukarıda yazıyor. Rear yazan arkadakiler, cen ise merkezdeki.

Ona göre alırsan 5.1 deneyimini daha iyi yaşarsın.

5 li olanlardan alın. Front yazan ön hoparlörler sağ ve sol diye en yukarıda yazıyor. Rear yazan arkadakiler, cen ise merkezdeki.

Ona göre alırsan 5.1 deneyimini daha iyi yaşarsın.
Şuan 5 uydu modülü var zaten şimdilik 2 tanesini taktım ben. AUX'u alınca diğerlerini de ekleyeceğim.
Aynen bu. Kutusundan da böyle çıkmıştı bunlardan kullanmam gerek değil mi ilk önerdiğiniz işime yaramaz sanırım araba için falandır o.

İlk önerdiğim işinize yaramaz. Ama attığım 2.model 1.5 metre 2 metre olanını bulup alabilirsiniz. N11 sitesinden aratıp bulabilirsiniz. Alacağınız zaman mağazanın yorumlarını okuyup ona göre alın.

Arkadaşlar konuyu güncellemek istiyorum. Bende de aynı sorun var. LG HT 1000 Ev sinema sistemimi bilgisayarımı topladığım zamandan beri (3 ay )bilgisayarıma optik kablo ile bağlayarak çalıştırıyorum. Ancak sadece Ön L Ön R center ve Bass tan ses alabiliyorum. Ne yaptıysam bir türlü hepsinden ses alamadım. Yardımcı olur musunuz ? Anakartım MSI B550 Game edge wifi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…