eksaboss Zeptopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2024 #1 pc Minidump dosyaları yukarıdakiler. Yakın zamanda SSD ve RAM yükseltmesi yaptım ondan mı oldu bilmiyorum.
pc Minidump dosyaları yukarıdakiler. Yakın zamanda SSD ve RAM yükseltmesi yaptım ondan mı oldu bilmiyorum.
Ömer S Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 1.098 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX4070TiSuper AMD Ryzen 5 7600X ASUS PRİME B650M-A WIFI II Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2024 #2 Eski RAM'ler duruyorsa deneyin. Olmazsa sorun ssd'de olabilir veya sistem dosyaları da bozulmuş olabilir. Artı 0 Eksi
Eski RAM'ler duruyorsa deneyin. Olmazsa sorun ssd'de olabilir veya sistem dosyaları da bozulmuş olabilir.
KS KS eksaboss Zeptopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2024 #3 Ömer S dedi: Eski RAM'ler duruyorsa deneyin. Olmazsa sorun ssd'de olabilir veya sistem dosyaları da bozulmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... denediğimde hemen yazarım ve dün hiç bir sıkıntı yoktu 4-5 saat oyundan sonra kapattım ve şimdi sürekli kapanıyor. Artı 0 Eksi
Ömer S dedi: Eski RAM'ler duruyorsa deneyin. Olmazsa sorun ssd'de olabilir veya sistem dosyaları da bozulmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... denediğimde hemen yazarım ve dün hiç bir sıkıntı yoktu 4-5 saat oyundan sonra kapattım ve şimdi sürekli kapanıyor.
Ömer S Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 1.098 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX4070TiSuper AMD Ryzen 5 7600X ASUS PRİME B650M-A WIFI II Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2024 #4 eksaboss dedi: denediğimde hemen yazarım ve dün hiç bir sıkıntı yoktu 4-5 saat oyundan sonra kapattım ve şimdi sürekli kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de RAM'leri yumuşak bir silgi ile silip yerlerini de değiştirip deneyin. Olmazsa diğer çözümleri uygularsınız Artı 0 Eksi
eksaboss dedi: denediğimde hemen yazarım ve dün hiç bir sıkıntı yoktu 4-5 saat oyundan sonra kapattım ve şimdi sürekli kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de RAM'leri yumuşak bir silgi ile silip yerlerini de değiştirip deneyin. Olmazsa diğer çözümleri uygularsınız