5-10 dolardan bıçağa kasılabilir mi?

baymortal

Decapat
Daha fazla  
Merhaba son zamanlarda CS2 ile az içli dışlı oldum ve oyunun kozmetiği hoşuma hep gitmişti. Zaten CS:GO'dan beri şu sıralar bıçak almak istiyorum. Param var ama oyundaki bir bıçağa 7000-10000-15000 vermek bence akıl karı değil. İnternette videolar görüyorum örneğin 5 dollar to knife gibi trade yaparak Armory Pass'dan puan biriktirerek en sonunda ucuz kıytırık bir bıçak olsa da alıyorlar. Tek çekindiğim yer 10 11 saat çalışıyorum eve gelince pek halim olmuyor. 2 3 saat oynuyorum zamandan dolayı biraz emin değilim açıkçası. Sizce nasıl yapılabilir mi? Örnek video isterseniz bir göz atarsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba hocam bahsettiğiniz videodaki kişi kontratlar yapıyor ve bunların sonucunda kazanıp kaybetmeniz şansa bağlı. Yani kumar oynuyor desek yanlış olmaz. 5 dolardan bıçak, bana kalırsa, en kolay kumar sitelerinden kasa vb. açarak yapabilirsiniz. Fakat en mantıklısının satın almak olduğunu düşünüyorum. Oyundaki bir bıçak için yüksek paralar ödemek saçma geliyor olabilir fakat sonrasında bunu tekrardan satabildiğiniz için en mantıklı yol olarak gözüküyor.

Peki hocam sizce oyundaki ve CS sitelerinde bıçak çıkma ihtimali değişiyor mu? Değişiyorsa sizce hangisinin ihtimali daha fazla.

Peki hocam sizce oyundaki ve CS sitelerinde bıçak çıkma ihtimali değişiyor mu? Değişiyorsa sizce hangisinin ihtimali daha fazla.
Hocam oyundaki kasalardan bıçak çıkma oranı %0.26. Sitelerde ise verdiğiniz paraya göre kasanın içeriği değişiyor. Birkaç siteye bakarak içindeki kasaları inceleyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…