5-10 taksitle iPhone nereden alınır?

Kknksonur

Hectopat
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
EVGA RTX 2070 SUPER İNTEL İ7 10700K 32GB RAM
Meslek
Öğrenci
Merhaba, babamla yemek yerken bana dedi ki: “eğer şu boks makinesinde yüksek puan yaparsan, sana bir gün boyunca ne istersen alacağım.” başardım ve telefon istedim. Vatan Bilgisayar'a gittik ama taksit yapmıyorlarmış. Babam ise taksitle almak zorunda. Şu an 5-10 taksit yapabilecek bir yer arıyoruz. Trendyol veya Hepsiburada gibi siteler taksit yapıyor mu, bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Cihazın fiyatı 50k üzeri ise Max 3 taksit yaparlar mazalar diye biliyorum ama tredyolda ya da hespiburada tarzı sitelerde yapar büyük ihtimal.

Teknosa kendi kredilerini kullandırıyor diye biliyorum. Ama onda da 3 taksit veriyorlarsa bilemem. Yapabileceğin en mantıklı şey ya iPhone almamak, ya da gidip Evkur gibi yerlere sormak. Onlar bazen fazla taksit sayısı çıkarabiliyor.

Hocam yanlış anlamayın Türkiyenin hali malum iphone yerine s24 gibi telefonlar da gayet memnun eder bence o kadar çıkmaya gerek yok kendi düşüncem yanlış anlamayn

Cihazın fiyatı 50k üzeri ise Max 3 taksit yaparlar mazalar diye biliyorum ama tredyolda ya da hespiburada tarzı sitelerde yapar büyük ihtimal.

Ya 13 de olabilir aslında.

Hepsiburada yanılmıyorsam kredi gibi bir şey vardı limit öğreniyorsun ordan alırsan 3 taksit olabilir belki

Kartsız 3 taksit mi neydi adı kampanyaının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…