SeeAndLive Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 603 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #1 Merhaba. NS125 motorum var hem güzel gözüken hem kaliteli bir kask almak istiyorum ne önerirsiniz? Bütçe: 5000 ile 15 bin arası.
Merhaba. NS125 motorum var hem güzel gözüken hem kaliteli bir kask almak istiyorum ne önerirsiniz? Bütçe: 5000 ile 15 bin arası.
HeyUgurr Megapat Katılım 27 Aralık 2016 Mesajlar 490 Çözümler 9 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri 5600G 16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Yemeksepeti Kuryesi 15 Kasım 2024 #2 Güvenlik için: LS2 Challenger Görünüş için : Shark Skwal 2 Venger
wWalsh Centipat Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 484 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri Playstation 5 Cinsiyet Diğer 15 Kasım 2024 #3 SeeAndLive dedi: Merhaba. NS125 motorum var hem güzel gözüken hem kaliteli bir kask almak istiyorum ne önerirsiniz? Bütçe: 5000 ile 15 bin arası. Genişletmek için tıkla... Scorpion en iyisi dostum hem görüntü hem dayanıklık ile AGV ile eş değer sayılıyor.
SeeAndLive dedi: Merhaba. NS125 motorum var hem güzel gözüken hem kaliteli bir kask almak istiyorum ne önerirsiniz? Bütçe: 5000 ile 15 bin arası. Genişletmek için tıkla... Scorpion en iyisi dostum hem görüntü hem dayanıklık ile AGV ile eş değer sayılıyor.
SeeAndLive Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 603 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #4 HeyUgurr dedi: Güvenlik için: LS2 Challenger Görünüş için : Shark Skwal 2 Venger Genişletmek için tıkla... O fiyata ls2 yerine daha iyi kask alınamaz mı? Agv k1 var reis 10k o alınmaz mı wWalsh dedi: Scorpion en iyisi dostum hem görüntü hem dayanıklık ile AGV ile eş değer sayılıyor. Genişletmek için tıkla...
HeyUgurr dedi: Güvenlik için: LS2 Challenger Görünüş için : Shark Skwal 2 Venger Genişletmek için tıkla... O fiyata ls2 yerine daha iyi kask alınamaz mı? Agv k1 var reis 10k o alınmaz mı wWalsh dedi: Scorpion en iyisi dostum hem görüntü hem dayanıklık ile AGV ile eş değer sayılıyor. Genişletmek için tıkla...
wWalsh Centipat Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 484 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri Playstation 5 Cinsiyet Diğer 15 Kasım 2024 #5 SeeAndLive dedi: O fiyata LS2 yerine daha iyi kask alınamaz mı? AGV K1 var reis 10k o alınmaz mı? Genişletmek için tıkla... Alınır kanka neden alınmasın ama K1 AGV'lerin en kötü kaskı bence K3 K5 bulmaya çalış.
SeeAndLive dedi: O fiyata LS2 yerine daha iyi kask alınamaz mı? AGV K1 var reis 10k o alınmaz mı? Genişletmek için tıkla... Alınır kanka neden alınmasın ama K1 AGV'lerin en kötü kaskı bence K3 K5 bulmaya çalış.
AçkapıyıGardiyan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 2.486 Makaleler 1 Çözümler 3 16 Kasım 2024 #6 wWalsh dedi: Scorpion en iyisi dostum hem görüntü hem dayanıklık ile AGV ile eş değer sayılıyor. Genişletmek için tıkla... Scorpion kaskların Sharp testleri mevcut mu ? Ben de kask almayı düşünüyorum mesela Exo 491 Sharp testine girmemiş sanırım.
wWalsh dedi: Scorpion en iyisi dostum hem görüntü hem dayanıklık ile AGV ile eş değer sayılıyor. Genişletmek için tıkla... Scorpion kaskların Sharp testleri mevcut mu ? Ben de kask almayı düşünüyorum mesela Exo 491 Sharp testine girmemiş sanırım.
wWalsh Centipat Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 484 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri Playstation 5 Cinsiyet Diğer 16 Kasım 2024 #7 AçkapıyıGardiyan dedi: Scorpion kaskların sharp testleri mevcut mu? Ben de kask almayı düşünüyorum mesela exo 491 sharp testine girmemiş sanırım. Genişletmek için tıkla... İnan bilmiyorum dostum.
AçkapıyıGardiyan dedi: Scorpion kaskların sharp testleri mevcut mu? Ben de kask almayı düşünüyorum mesela exo 491 sharp testine girmemiş sanırım. Genişletmek için tıkla... İnan bilmiyorum dostum.
AçkapıyıGardiyan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 2.486 Makaleler 1 Çözümler 3 16 Kasım 2024 #8 wWalsh dedi: İnan bilmiyorum dostum. Genişletmek için tıkla... Exo 490 3 yıldız almış HJC C70 5 yıldız almış. Güvenliği ön planda tuttuğum için c70 aldım.
wWalsh dedi: İnan bilmiyorum dostum. Genişletmek için tıkla... Exo 490 3 yıldız almış HJC C70 5 yıldız almış. Güvenliği ön planda tuttuğum için c70 aldım.
wWalsh Centipat Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 484 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri Playstation 5 Cinsiyet Diğer 16 Kasım 2024 #9 AçkapıyıGardiyan dedi: Exo 490 3 yıldız almış hjc C70 5 yıldız almış. Güvenliği ön planda tuttuğum için C70 aldım. Genişletmek için tıkla... En iyisini yapmışsın dostum. Scorpion'da iyi kasktır ama neden 3 yıldız bilgim yok.
AçkapıyıGardiyan dedi: Exo 490 3 yıldız almış hjc C70 5 yıldız almış. Güvenliği ön planda tuttuğum için C70 aldım. Genişletmek için tıkla... En iyisini yapmışsın dostum. Scorpion'da iyi kasktır ama neden 3 yıldız bilgim yok.