5.200 TL Sistem Tavsiyesi

hocam direk hazır kasa toplamayı düşünüyorum ya . bi de 2060 takıntım var biraz xd 1660 pek düşünmüyorum. ben de anakartı yükseltmek isterdim ama yapacak bi şey yok m2ssd destekliyor diye biliyorum beni 4 5 sene götürsün yeter...
bu arada destekliyor değil mi 1. sistemde var olan anakart m2 ssd yi xd

@Silinen üye Dostum inan paranı çöpe atmanı istemiyorum. İlk alacağın sistem ileride yapacağın upgrade'i de kısıtlar. Sistemi ileride satmaya çalıştığında anakartı, SSD'yi almak isteyen olmayacak. Bu durumda sistemi toplu satamayacaksın. Kaldı ki bu sistemi sağlıklı kullanırsan geçerli. Elbette M2 desteği var fakat bu o kartı alınabilir kılmaz bence. Sana önerdiğim sistem uyumluluk, bütünlük, stabilite, fiyat/performans bakımından önerdiğin iki sistemi de tokatlar. Ben burada kendi sistemimi yüceltmeye çalışmıyorum. Ama hata yapmanı istemem. Belirttin para çok az bir miktar değil. Arkadaşların önerilerine de kulak ver. Dilersen benim önerdiğim sistem ile senin istediğin sistem için ayrı bir konu aç. Arkadaşların fikrini al yarın. Eminim ki ya benim sistemi önerirler ya da seçtiğin sistem parçaları üzerinde değişiklik yapmanı isterler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…