Egehanss Decapat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 611 Çözümler 6 26 Temmuz 2023 #1 Soru başlıktaki gibi. Telefonum Android ve 4.1 sürümüne sahip. Alacağım AirPods ise 5.3 sürümüne sahip. Ayrıca Android üzerinden gürültü engelleme kullanılabilir mi? Çözüldü: AirPods Pro Android'de gürültü engelleme nasıl açılır? AirPods Pro Android'de gürültü engelleme nasıl açılır? www.technopat.net Gürültü engellemeyi konu onaylanasıya kadar çözdüm. Şu anda 5.0 Airpods kullanıyorum ve bir sorun yok. Son düzenleme: 26 Temmuz 2023
Soru başlıktaki gibi. Telefonum Android ve 4.1 sürümüne sahip. Alacağım AirPods ise 5.3 sürümüne sahip. Ayrıca Android üzerinden gürültü engelleme kullanılabilir mi? Çözüldü: AirPods Pro Android'de gürültü engelleme nasıl açılır? AirPods Pro Android'de gürültü engelleme nasıl açılır? www.technopat.net Gürültü engellemeyi konu onaylanasıya kadar çözdüm. Şu anda 5.0 Airpods kullanıyorum ve bir sorun yok.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 26 Temmuz 2023 #2 Güncel şeyler, eski sürümleri destekler. Temel işlevleri çalışsa da daha performanssız olacaktır.