H HCI Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 1.693 Çözümler 9 Yer Laboratuvar 4 Temmuz 2023 #11 One Face dedi: Ders için almayı düşünüyorum. Uygun mu sizce? Genişletmek için tıkla... Evet uygundur.Pandemi zamanında ders için kullanırdım.İçinden çıkan s-pen ile yazı işlerinizide halledersiniz rahatlıkla .
One Face dedi: Ders için almayı düşünüyorum. Uygun mu sizce? Genişletmek için tıkla... Evet uygundur.Pandemi zamanında ders için kullanırdım.İçinden çıkan s-pen ile yazı işlerinizide halledersiniz rahatlıkla .
O One Face Kilopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.178 Çözümler 1 4 Temmuz 2023 #12 HCI dedi: Evet uygundur.Pandemi zamanında ders için kullanırdım.İçinden çıkan s-pen ile yazı işlerinizide halledersiniz rahatlıkla . Genişletmek için tıkla... Not uygulaması olarak ne kullanıyorsunuz? Defterle uğraşacağıma bununla uğraşırım.
HCI dedi: Evet uygundur.Pandemi zamanında ders için kullanırdım.İçinden çıkan s-pen ile yazı işlerinizide halledersiniz rahatlıkla . Genişletmek için tıkla... Not uygulaması olarak ne kullanıyorsunuz? Defterle uğraşacağıma bununla uğraşırım.
H HCI Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 1.693 Çözümler 9 Yer Laboratuvar 4 Temmuz 2023 #13 One Face dedi: Not uygulaması olarak ne kullanıyorsunuz? Defterle uğraşacağıma bununla uğraşırım. Genişletmek için tıkla... Yani not almıyorum ben. O yüzden not uygulamaları hakkında pek fikrim maalesef yok.
One Face dedi: Not uygulaması olarak ne kullanıyorsunuz? Defterle uğraşacağıma bununla uğraşırım. Genişletmek için tıkla... Yani not almıyorum ben. O yüzden not uygulamaları hakkında pek fikrim maalesef yok.
O One Face Kilopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.178 Çözümler 1 4 Temmuz 2023 #14 HCI dedi: Yani not almıyorum ben. O yüzden not uygulamaları hakkında pek fikrim maalesef yok. Genişletmek için tıkla... Ya ne için kullanıyorsunuz?
HCI dedi: Yani not almıyorum ben. O yüzden not uygulamaları hakkında pek fikrim maalesef yok. Genişletmek için tıkla... Ya ne için kullanıyorsunuz?
H HCI Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 1.693 Çözümler 9 Yer Laboratuvar 4 Temmuz 2023 #15 One Face dedi: Ya ne için kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Şu anda genel olarak video izlemek için kullanıyorum.
One Face dedi: Ya ne için kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Şu anda genel olarak video izlemek için kullanıyorum.
S Salih7158 Hectopat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 3.022 Makaleler 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #16 One Face dedi: Ders için almayı düşünüyorum. Uygun mu sizce? Genişletmek için tıkla... Al geç.
SkyLord06TR Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2016 Mesajlar 3.666 Çözümler 6 4 Temmuz 2023 #17 Bunda IPad'de ki gibi PDF'e yazı yazma olayı var mı?