V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.390 Çözümler 70 Yer Istanbul 27 Şubat 2022 #11 Penetrator God dedi: Foruma ilk üye olduğunda kullandığı işletim sistemidir muhtemelen. Ben de hala Windows 10 görünüyor ama aslında 11 kullanıyorum ve güncelleyemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır. Yeni bir yorum yazarken o an ki güncel platformunuz görünür. Windows 11 olarak foruma henüz eklenti gelmedi.
Penetrator God dedi: Foruma ilk üye olduğunda kullandığı işletim sistemidir muhtemelen. Ben de hala Windows 10 görünüyor ama aslında 11 kullanıyorum ve güncelleyemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır. Yeni bir yorum yazarken o an ki güncel platformunuz görünür. Windows 11 olarak foruma henüz eklenti gelmedi.
The Snow Patrol Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 1.352 Çözümler 23 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Şubat 2022 #12 Penetrator God dedi: Foruma ilk üye olduğunda kullandığı işletim sistemidir muhtemelen. Ben de hala Windows 10 görünüyor ama aslında 11 kullanıyorum ve güncelleyemiyorum. Genişletmek için tıkla... Sanırım işletim sistemleri NT yapısına göre gözüküyor forumda. 11 ile 10'un karıştırılması normal.
Penetrator God dedi: Foruma ilk üye olduğunda kullandığı işletim sistemidir muhtemelen. Ben de hala Windows 10 görünüyor ama aslında 11 kullanıyorum ve güncelleyemiyorum. Genişletmek için tıkla... Sanırım işletim sistemleri NT yapısına göre gözüküyor forumda. 11 ile 10'un karıştırılması normal.