SH1NCROX Picopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 28 Makaleler 1 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2020 #11 Seyitbeyler dedi: Bağlantını WiFi adaptörü ile yapıyorsan pek stabil olmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Söylediğim gibi onun için 3200 ideal ping ve yayına drop girmesi açısından.
Seyitbeyler dedi: Bağlantını WiFi adaptörü ile yapıyorsan pek stabil olmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Söylediğim gibi onun için 3200 ideal ping ve yayına drop girmesi açısından.
Seyitbeyler Hectopat Katılım 9 Aralık 2019 Mesajlar 486 12 Ekim 2020 #12 SH1NCROX dedi: Söylediğim gibi onun için 3200 ideal ping ve yayına drop girmesi açısından. Genişletmek için tıkla... Haklısın aslında ama kablo ile yayın yapması şart. Ben kabloyla sorun yaşamadım daha.
SH1NCROX dedi: Söylediğim gibi onun için 3200 ideal ping ve yayına drop girmesi açısından. Genişletmek için tıkla... Haklısın aslında ama kablo ile yayın yapması şart. Ben kabloyla sorun yaşamadım daha.
EgeSR Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 3.326 Çözümler 18 12 Ekim 2020 #13 calculus dedi: Aynen bu ayarları kullanıyorum fakat görüntü bana hafif kötü gibi geldi isterseniz yayın tekrarlarına bakabilirsiniz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Biraz karıncalanma olabilir doğal 4500 bitrate veriyorsunuz sonuç olarak + tek pc yayın yapıyorsunuz. Profesyonel yayıncılar 6000-8000 bitrate arası ve çift pc yayın yapıyorlar
calculus dedi: Aynen bu ayarları kullanıyorum fakat görüntü bana hafif kötü gibi geldi isterseniz yayın tekrarlarına bakabilirsiniz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Biraz karıncalanma olabilir doğal 4500 bitrate veriyorsunuz sonuç olarak + tek pc yayın yapıyorsunuz. Profesyonel yayıncılar 6000-8000 bitrate arası ve çift pc yayın yapıyorlar